Rock και τίτλος #5 για Punk

H συνεργασία του Rock με τον John Cena δεν είχε... πολλά απρόοπτα, ενώ ο CM Punk κατέκτησε το πέμπτο του παγκόσμιο τίτλο στο ετήσιο Survivor Series.

16.000 θεατές γέμισαν ασφυκτικά το Madison Square

Garden της Νέας Υόρκης, για να παρακολουθήσουν από κοντά το Survivor Series. Σε αυτό ο Rock (Dwayne Johnson) πραγματοποίησε την αγωνιστική του επιστροφή ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια και πρόσφερε ιστορικές στιγμές στους παρευρισκόμενους.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής Superstar πήρε αρκετό χρόνο στο μικρόφωνο, ενώ «έπαιξε», όπως μονάχα αυτός ξέρεις με τους πάντες στο main event. Τελικά, μαζί με τον John Cena, πήρε τη νίκη σε βάρος των Miz και R-Truth, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει... μήνυμα στον παρτερνέρ του, τον οποίο αντιμετωπίζει στην WrestleMania την 1η Απριλίου του 2012.

Από την πλευρά του, ο CM Punk έγινε νέος πρωταθλητής WWE κερδίζοντας τον Alberto Del Rio. Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη και κατέληξε στον «Straight Edge Superstar», κάτι που προφανώς ευχαρίστησε τους απανταχού οπαδούς του.

Δεν καταγράφηκε άλλη αλλαγή τίτλου, αν και ο Big Show επικράτησε του World Heavyweight Champion, Mark Henry. Αυτό το ματς έληξε με DQ, αλλά ο διεκδικητής πήρε την εκδίκηση του «τραυματίζοντας» τον «World Strongest Man».

O καλύτερος αγώνας της βραδιάς ήταν αυτός ανάμεσα σε Dolph Ziggler και John Morrison. Αντίθετα, αρνητικό σημείο αποτέλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του Sin Cara στο 5 vs 5 traditional tag team match, το οποίο πήρε ο Wade Barrett. Τέλος, η Beth Phoenix εντυπωσίασε στο Divas Championship Match.

Παρακάτω συνοπτικά τα αποτελέσματα του Survivor Series του 2011:

Ο Dolph Ziggler κέρδισε τον John Morrison.
Η Beth Phoenix κέρδισε την Eve Torres.
Η Team Barrett κέρδισε την Team Orton.
O Big Show κέρδισε τον Mark Henry με DQ.
O CM Punk κέρδισε τον Alberto Del Rio.
Οι John Cena & Rock κέρδισαν τους Awesome Truth.

Keywords
Τυχαία Θέματα