MotoGP: Βαλένθια δοκιμές

Η ομάδα της Repsol Honda με τους Ντάνι Πετρόζα και Κέισι Στόνερ, πέτυχε τους καλύτερους χρόνους στις δοκιμές για τις μοτοσικλέτες του 2012.

Ολοκληρώθηκε και η 2η ημέρα δοκιμών στη Βαλένθια για τους αναβάτες με τις μοτοσικλέτες των 1000 κ.εκ του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP του 2012.

Ταχύτερος παρέμεινε ο Ντάνι Πεντρόζα , ο οποίος διατήρησε το 1:31,807”, που έγραψε πριν το μεσημέρι. Πίσω από τον Ισπανό ήταν ο Κέισι Στόνερ. Ο Αυστραλός ασχολήθηκε δοκιμάζοντας τα νέα

ελαστικά της Bridgestone. Ο Στόνερ προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα της πρώτης ημέρας (δονήσεις στην εμπρός ανάρτηση) δοκιμάζοντας διαφορετικούς τύπους ελαστικών.

Στην 3η θέση της κατάταξης ήταν ο Μεν Σπις με την εργοστασιακή Yamaha M1 1000 κ.εκ. Ο Τεξανός δοκίμασε δύο νέα πλαίσια. Πολύ γρήγορος ήταν τη δεύτερη ημέρα ο Καλ Κράτσλοου (Yamaha Tech3) αλλά και ο Αντρέα Ντοβισιόζο. Ο Ιταλός δούλεψε προσπαθώντας να βελτιώσει την πρόσφυση στην έξοδο της στροφής.

Πολύ δουλειά είχε ο Βαλεντίνο Ρόσι. Η απουσία του Νίκι Χέιντεν φόρτωσε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά του Ιταλού, ο οποίος βελτίωσε πολύ τους χρόνους του και τελικά βρέθηκε στην 6η θέση της κατάταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα