Football League: Σούζα κορυφής για Λάρισα, Γιαννιτσά

Η Λάρισα και η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της 6ης αγωνιστικής της Football League, με τις νίκες που πέτυχαν επί του Εθνικού Γαζώρου (2-1) και της Επανομής αντίστοιχα (0-3) και την από κοινού παρουσία τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με ένα γκολ στην εκπνοή του αγώνα η ΑΕΛ

νίκησε 2-1 τον Εθνικό Γαζώρου και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που πέρασε... αέρας από την Επανομή κερδίζοντας με 3-0 την τοπική Αναγέννηση (χατ τρικ ο Σταφυλίδης). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Σπουδαίο διπλό πήρε η Καβάλα στο Βόλο, κερδίζοντας με 2-0 την τοπική Νίκη Βόλου αποδεικνύοντας ότι εκτός έδρας τα πηγαίνει... καλύτερα απ' ό,τι στην έδρα της. Η Καβάλα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς, όσους έχει και ο Πανσερραϊκός που είδε τον Ολυμπιακό Βόλου στις καθυστερήσεις να του παίρνει τη... μπουκιά από το στόμα στο τελικό 2-2 των Σερρών.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων νίκησε 2-0 τη Δόξα Δράμας στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της.

Η Παναχαϊκή απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Αμφισσα από τον Φωκικό, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναιτωλικό.

Μεγάλη νίκη στα Ψαχνά για τον τοπικό Ηρακλή με 2-0 επί του Πιερικού, ενώ στο 0-0 «κόλλησαν» στη Φυλή ο Θρασύβουλος με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Χθες, Σάββατο (20/10) ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο, κερδίζοντας με 1-0 τον γηπεδούχο Εργοτέλη.

Ρεπό είχε η Καλλονή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2
Θρασύβουλος-Βύζας 0-0
Απόλλων Σμύρνης-Δόξα Δράμας 2-0
Λάρισα-Εθνικός Γαζώρου 2-1
Αναγέν. Επανομής-Αναγέν. Γιαννιτσών 0-3
Φωκικός-Παναχαϊκή 1-1
Καλλιθέα-Παναιτωλικός 1-1
Ηρακλής Ψαχνών-Πιερικός 2-0
Νίκη Βόλου-Καβάλα 0-2

Εργοτέλης-Ηρακλής Θεσ. 0-1 (χθες)

Δείτε τη βαθμολογία της Football League μετά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής, ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα