Euro 2012: Τραπατόνι: «Σημαντικό το πρώτο ματς της Ιρλανδίας με Κροατία»

01:16 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Καθοριστικό - ενόψει της συνέχειας του Euro 2012 - θα είναι για την Ιρλανδία το πρώτο της ματς στη διοργάνωση κόντρα στην Κροατία την προσεχή Κυριακή (10/6), σύμφωνα με τον Τζιοβάνι Τραπατόνι.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό, όσο σημαντικό είναι και το άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας του ομίλου μας ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία. Τα πρώτα 90 λεπτά θα επηρεάσουν τη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό

για εμάς να νικήσουμε την Κροατία ή τουλάχιστον να μη χάσουμε. Αν νικήσουμε δε, θα αποκτήσουμε ένα σπουδαίο πλεονέκτημα», τόνισε αρχικά ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός των «πρασίνων» στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, συμπληρώνοντας για το στοιχείο που κάνει την Ιρλανδία να ξεχωρίζει συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου:

«Δεν είναι ένα χαρακτηριστικό, πρόκειται για την όλη νοοτροπία μας. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή μας. Χωρίς καμία αμφιβολία πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας, έχουμε το δικό μας στυλ. Μπορεί η τεχνική να μην είναι το φόρτε μας, αλλά παίζουμε ομαδικά και διαθέτουμε τα δικά μας στοιχεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα