Ανατροπή για τους Λος Άντζελες Ντότζερς

00:47 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στις εκατό νίκες έφτασε ο Aaron Harang οδηγώντας τους Λος Άντζελες Ντότζερς στο 8-3 επί των Φιλαδέλφεια Φίλις.

Βρέθηκαν πίσω με 3-0, αλλά ο σύλλογος του Μάτζικ Τζόνσον ανέτρεψε το σκορ. Άλλωστε ο Cole Hamels (8-3) απώλεσε το προβάδισμα, το οποίο κράτησε μέχρι το έκτο inning o Harang (5-3). Ακολούθησαν δύο δυνατά innings του Jamey Wright, ενώ ο Ronald Belisario αντικατέστησε τον Shawn Tolleson στο ένατο inning και τελείωσε το ματς. Επιθετικά ξεχώρισαν

οι Jerry Hairston Jr. και Andre Ethier με δύο RBIs έκαστος.

Το δέκατο φετινό του home run πέτυχε ο Lucas Duda στο 3-1 των Νιου Γιορκ Μετς με τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Έτσι βοήθησε τον R.A. Dickey (9-1) να συμπληρώσει εννέα νίκες μένοντας στο βουναλάκι μέχρι το όγδοο inning. Στο ένατο inning o Ryan Zimmerman μείωσε σε 3-1 με ατομικό home run, αλλά ο Frank Francisco πήρε το 15ο του save.

Απέφυγαν το sweep οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς κερδίζοντας με 7-5 τους Κλίβελαντ Ίντιανς με home run του Miguel Cabrera. Παράλληλα ο Casey Crosby (1-1) πήρε την πρώτη του νίκη σε επίπεδο Major League. Πάντως οι «ινδιάνοι» μετέτρεψαν το 7-1 σε 7-5, ενώ άφησαν πέντε runners στις βάσεις του έβδομου inning και του όγδοου inning. Στο ένατο inning o Jose Valverde συμπλήρωσε δέκα saves.

Σε εξέλιξη είναι τα Μιλγουόκι Μπρούερς-Σικάγο Καμπς, Όκλαντ Αθλέτικς-Τέξας Ρέιντζερς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Νιου Γιορκ Γιάνκις-Τάμπα Μπέι Ρέις, Μπόστον Ρεντ Σοξ-Μπάλτιμορ Όριολς, Μαϊάμι Μάρλινς-Ατλάντα Μπρέιβς και Σινσινάτι Ρεντς-Πίτσμουργκ Πάιρετς. Στις τρεις θα ξεκινήσουν τα Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Τορόντο Μπλου Τζέις και Χιούστον Άστρος-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα