Euro 2012: Ο… νικητής τα παίρνει όλα!

Η Ουκρανία φιλοξενεί την Αγγλία στην «Ντόνμπας Αρένα» με το νικητή να προκρίνεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης και την ισοπαλία να είναι με τους φιλοξενούμενους.

Μπορεί να ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το Euro 2012 αντίθετα, ωστόσο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η Αγγλία είναι αυτή που έχει το ισχυρό προβάδισμα έναντι της Ουκρανίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα «τρία λιοντάρια» αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 με τη Γαλλία

και για τη 2η αγωνιστική απέναντι στη Σουηδία, ήθελαν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Αυτή ήρθε με μεγάλο τρόπο, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, επικρατώντας 3-2..

Έτσι θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ακόμα και αν αποσπάσει την ισοπαλία από τους διοργανωτές. Από την πλευρά της η Ουκρανία, ξεκίνησε με τη μεγάλη νίκη επί της Σουηδίας, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ηττήθηκε με εύκολο τρόπο 2-0 από τη Γαλλία για να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Η ομάδα του Όλεγκ Μπλαχίν για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, θέλει μόνο τη νίκη καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα την αναγκάσει να αποχωρήσει πρόωρα από τη διοργάνωση.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Euro 2012 καθώς εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, παίρνοντας τη θέση του Άντι Κάρολ. Κατά τα άλλα, ο Θίο Γουόλκοτ παρά τον τραυματισμό του στην τελευταία προπόνηση, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, αντικαθιστώντας τον Τζέιμς Μίλνερ.

Σε ό,τι αφορά τους διοργανωτές, ο Αντρέι Σεφτσένκο θα αγωνιστεί κανονικά, παρά τον τελευταίο του τραυματισμό που δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Αγγλία – Ουκρανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα