Euro 2012: Οζίλ: «Μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο»

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την κατάκτηση του EURO 2012 είναι ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος τόνισε πως η Γερμανία μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Την Ιταλία θα βρει στον δρόμο της για τον τελικό του EURO 2012 η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει απόλυτα σίγουρος για την δυναμική των «πάντσερ».

«Δεν μετράει το παρελθόν, ούτε όσα έχουν γίνει παλαιότερα.

Εμείς είμαστε εδώ για να πάρουμε το κύπελλο. Θεωρώ πως όλοι έχουν μεγάλο σεβασμό για την ομάδα μας. Μπορούμε να νικήσουμε την Ιταλία, αλλά και κάθε άλλο αντίπαλο και να κατακτήσουμε το τρόπαιο που όλοι θέλουμε», είπε αρχικά ο Οζίλ και πρόσθεσε:

«Πριν τον τελικό, όμως, τους περιμένει η Ιταλία του Πίρλο. Τι περιμένει από αυτό το ματς ο τουρκικής καταγωγής μέσος; «Ο Πίρλο είναι παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής. Αλλά και ο Μπαλοτέλι είναι σπουδαίος επιθετικός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, όμως, είναι να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία ως σύνολο και όχι ως μονάδες. Και ως σύνολο είναι μια ομάδα συμπαγής που θέλει προσοχή. Όσο για την παράδοση, αυτή δεν θα παίξει ρόλο. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε».

Keywords
Τυχαία Θέματα