Euro 2012: Ντελ Μπόσκε: «Μοναδικός ο Κριστιάνο, αλλά…»

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία στα ημιτελικά του Euro 2012, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι ο μόνος επικίνδυνος αντίπαλος!

Την προσοχή των παικτών του για το ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου στους «4» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος φρόντισε να επιστήσει ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των «φούριας ρόχας», στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες (24/06). «Δεν μπορεί να έχω εμπιστοσύνη

στους γείτονές μας τους Πορτογάλους. Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κίνδυνος μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και δεν υπάρχει όμοιός του. Νομίζω ότι η Πορτογαλία είναι ορισμός της αντεπίθεσης στο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Ντελ Μπόσκε.

Και συμπλήρωσε: «Στην Πορτογαλία υπάρχουν ο Νάνι, ο οποίος μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι και μπορεί να σουτάρει έξω από την περιοχή, ενώ καλές πάσες δίνουν ο Μεϊρέλες και ο Μουτίνιο. Πίσω δείχνουν πολύ δυνατοί και μπορούν να έχουν καλή απόδοση στην επίθεση. Επίσης, δεν στέλνουν την μπάλα ή έχουν ως μοναδικό στόχο τον Ρονάλντο. Σίγουρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικός και δεν υπάρχει άλλος σαν και εκείνον».

Όσο για το πώς περιμένει την Πορτογαλία; «Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν το αγωνιστικό τους πλάνο. Θα συνεχίσουν να παίζουν με σύστημα 4-3-3, όπως παρατάχθηκαν στους προηγούμενους αγώνες. Είναι αλήθεια ότι και οι τέσσερις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα πρόσεξαν την άμυνά τους, όμως ελπίζω ότι η Πορτογαλία δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές», σχολίασε ο 62χρονος τεχνικός της Ισπανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα