Ντόρμουντ: Παρουσίασαν τη φανέλα… χωρίς να το ξέρουν!

Πρόωρα αποκαλυπτήρια της καινούργιας εμφάνισης της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την περίοδο 2012/13, καθώς η εταιρία που θα ντύνει τους νταμπλούχους Γερμανίας προώθησε τις φανέλες σε κάποια πρατήρια, από λάθος συνεννόηση!

Οι Βεστφαλοί κρατούσαν την καινούργια τους εμφάνιση ως… επτασφράγιστο μυστικό. Μάλιστα, σκόπευαν να την παρουσιάσουν κι επίσημα στις 4 Ιουλίου. Ο αόριστος χρόνος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι φανέλες έχουν… ήδη κυκλοφορήσει, εδώ και δυο εβδομάδες, στα πρώτα καταστήματα!

Όλα οφείλονται

σε λάθος συνεννόηση των ανθρώπων της εταιρίας που «ντύνει» την Ντόρτμουντ, καθώς φρόντισαν να την προμηθεύσουν στα καταστήματα με το στοκ εμπόρευμα, υπό την προϋπόθεση να μην παρουσιαστεί στα ράφια πριν την επίσημη παρουσίασή της. Προφανώς, αυτό δεν ακολουθήθηκε από όλους, με αποτέλεσμα να «θυσιαστεί»…

Όσο για το πώς θα είναι η φανέλα της Μπορούσια την επόμενη σεζόν; Κατακίτρινη, με μαύρο κολάρο που θα περιλαμβάνει μια λεπτή κίτρινη γραμμή και μαύρα τελειώματα στα μανίκια, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που την κρατάει ένας… τυχερός πιτσιρικάς οπαδός της! Απλή κι ωραία, δηλαδή, αλλά χωρίς να αποτελεί πλέον έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα