Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 9/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να απομονωθείτε για να κρατήσετε τις δυνάμεις σας. Η υπόθεση ενός Καρκίνου μπορεί να πάει καλύτερα και να βρείτε μια φόρμουλα επικοινωνίας μεταξύ σας. Τα οικονομικά σας πάνε να βελτιωθούν και κυρίως αν συνεργαστείτε με άτομα που ασχολούνται με έπιπλα, διακόσμηση, καλλιτεχνικά και γενικά ότι δήποτε σχετίζετε με ομορφιά και αρμονία.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αναπτύξει μεγάλες ευαισθησίες με τους φίλους σας και θέλετε να τους φροντίσετε και να τους προστατέψετε. Κυρίως αν είναι Ιχθύς και έχει αισθηματικά προβλήματα. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας αναστατώσει και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας αποκαλύψει κάποια στοιχεία ενός συνεργάτη που ίσως σας έχουν διαφύγει. Τα οικονομικά σας χρειάζονται πρακτικότητα και λογική. Αν κάνετε δημιουργική δουλειά θα έχετε μεγάλη έμπνευση και διαίσθηση πως πρέπει να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρασύρεστε συναισθηματικά και χάνετε μάλλον το στίγμα σας μέσα στην προσωπική σας σχέση. Τα οικονομικά σας σε σχέση και με ένα οικογενειακό θέμα θα σας δώσουν την ώθηση να κάνετε κινήσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν. Καλό είναι να μην βασίζεστε στα λόγια άλλων ατόμων και να βλέπετε εσείς την πραγματικότητα με τα δικά σας μάτια. Αναλογίζεστε καμιά φορά πως θα πρέπει να χειρίζεστε την σχέση σας και κυρίως με έναν Παρθένο. Ο Ζυγός σας δίνει το στίγμα του ακολουθήστε τον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επηρεάζεστε θετικά από τους άλλους και δέχεστε επιρροές από άτομα που έχουν αναπτυγμένο το συναισθηματικό φίλτρο. Ένα μεγάλο πρόσωπο σας κουράζει για αυτό θα πρέπει να κάνετε υπομονή για να ξεπεράσετε τα ζόρια που σας έχουν δημιουργηθεί. Ειδικά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο προσπαθείτε να σφίξετε τα δόντια για να βάλετε τα όρια σας σε κάποιες σχέσεις που ίσως να σας βάζουν σε πλαίσια και να σας πιέζουν. Κυρίως από την σχέση σας με έναν Ζυγό.

ΛΕΩΝ

Ασχολείστε με τους πάντες και τα πάντα. Έχετε επίγνωση πολλών πραγμάτων και δεν ξέρετε από πού θα πρέπει να ξεκινήσετε. Συναισθηματικά νοιώθετε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε τι θα πρέπει να αποφασίσετε και κυρίως από την σχέση σας με έναν Ιχθύ. Μην παρασύρεστε συναισθηματικά από τις λάθος αποφάσεις και χάσετε τελικά τον δρόμο σας. Τα ταξίδια, οι επαφές και γενικά τα νέα ανοίγματα σας ευνοούν και σας δίνουν νέες ευκαιρίες στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνετε κινήσεις για να λύσετε κάποια οικονομικά σας θέματα μέσω τρίτων αλλά μάλλον οι προσπάθειες σας δεν πιάνουν τόπο γιατί υπάρχουν μπερδέματα και ψευδαισθήσεις. Κάντε λίγο υπομονή και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Η προσπάθεια ενός Καρκίνου να σας προσεγγίσει θα σας δημιουργήσει ενδιαφέρον για το άτομό του. Κινηθείτε στην αρχή φιλικά είναι αναγκαίο να γνωριστείτε καλύτερα. Το άνοιγμα που γίνε

Keywords
Τυχαία Θέματα