Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/7


από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Σήμερα, ρίχνετε μια τελευταία ματιά σε θέματα που σας απασχόλησαν τις προηγούμενες μέρες και περνάτε στη γραμμή εκκίνησης για μια νέα κούρσα σε θεμελιώδεις τομείς της ζωής σας. Από το απόγευμα, θα νιώθετε πιο δραστήριοι και έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια νέα εποχή πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

«Με τον πήχη

ψηλά»

Κάποιες υποθέσεις κλείνουν και κάποιες άλλες περιμένουν με αγωνία να ασχοληθείτε μαζί τους. Οι υψηλές αποδόσεις αποτελούν για εσάς μια σταθερή αξία και άλλοι νιώθουν ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Ακόμα και αν οι κινήσεις κάποιων σας εξωθούν στα άκρα, καταφέρνετε ακόμα και να τολμήσετε να υποχωρήσετε ή να συμβιβαστείτε. Οι γεννημένοι του 1989 θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε νέα αισθηματικά εγχειρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αγχωμένοι»

Κάποια σχέδιά σας δεν ακολουθούν την πορεία που επιθυμείτε και χρειάζεται να ετοιμάσετε τα χαρτιά και τα μολύβια να γράψετε ιδέες και να ετοιμαστείτε για νέες παραλίες. Το μεγαλύτερο σας άγχος συγκεντρώνεται σε θέματα εργασίας και υγείας αλλά δεν αποκλείεται να βάλετε προτεραιότητά σας μια δίαιτα για να κρύψετε από τον ορίζοντα σας τα υπόλοιπα. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως καταπιείτε την περηφάνια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ομαδικές δραστηριότητες»

Σήμερα, ίσως κλείσετε μια επαγγελματική υπόθεση και ανοίξετε το κινητό σας για συναντήσεις με φίλους και εξόδους μαζί με παρέα. Η θετική σας σκέψη φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά των γύρω σας ενώ οι σχέσεις με τους συγγενείς μπορούν να γίνουν πιο όμορφες χάρη σε εσάς. Πολλοί είναι αυτοί που θα παρατηρήσουν ότι κάτι πάνω σας έχει αλλάξει και θα υποψιαστούν ότι ο έρωτας είναι η αιτία. Οι γεννημένοι του 1974 δεν θα μπορέσετε να αντικρούσετε τη σιωπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πιο ώριμοι»

Νιώθετε ότι πήρατε κάποια μαθήματα και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε πλέον με εντελώς διαφορετικό τρόπο πρόσωπα από τα οποία εξαρτάται η εξέλιξη και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Δίνοντας κουράγιο στους άλλους, εμψυχώνετε και τον εαυτό σας και καταφέρνετε να τα βγάλετε πέρα με δυσκολίες και αναποδιές. Οι γεννημένοι του 1984 θα αντιληφθείτε ότι όταν το πρόβατο θυμώνει είναι χειρότερο από τον λύκο.

ΛΕΩΝ

«Διατηρώντας την υπεροχή σας»

Σήμερα, αποφεύγετε να κάνετε κάποια παράπονα που μπορεί να υπονομεύσουν το γόητρό σας γι' αυτό κοινοποιείτε μόνο τα ωραία και τα όμορφα. Επαφές με πρόσωπα που μένουν μακριά από το απόγευμα και μετά αποτελούν ευκαιρία για να ανοίξει ένας νέος κύκλος σε θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Ίσως δείτε τα οικονομικά της επιχείρησής σας να αυξάνονται. Οι γεννημένοι του 1983 θα ανακατέψετε την τράπουλα στον τομέα της φιλίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Έρωτας με πρόσωπο φιλικό»

Κάποιες συμφωνίες κλείνουν με εσάς να αναζητάτε νέους πόρους ενώ μέσα στους κόλπους μιας ομάδας ίσως δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες σε συναισθηματικό επίπεδο. Με τον Ερμή στον 12ο νιώθετε σίγουροι για την πορεία κάποιων πραγμάτων και μπαίνετε σε κατ

Keywords
Τυχαία Θέματα