Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 6/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Αναπτερώνεται το ηθικό σας γιατί νοιώθετε ότι μπορείτε να ρισκάρετε και να πετύχετε. Όταν νιώθετε αρχηγοί και δυνατοί, κάνετε τα πάντα αλλά χρειάζεται να παραμείνετε στις δικές σας θέσεις και να μην σας παρασύρουν οι άλλοι με τα προβλήματά τους, για να μπορέσετε να είσαστε ο εαυτός σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Αιγόκερω, σας γυρνάνε πίσω και σας γεμίζουν με ενοχές.

Μια επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας κάνει καλό. Έχετε πάντως καλούς συνεργάτες γύρω σας και αυτό σας βοηθάει να κάνετε ακόμα και μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραμένετε σταθεροί στις απόψεις σας, παρόλο που έχετε την αίσθηση ότι υπάρχουν καταστάσεις που σας κοντράρουν ή σας εμποδίζουν να κάνετε το σωστό για σας. Το σπίτι σας είναι το δυνατό σας οχυρό και προσπαθείτε να διατηρήσετε κάποιες καταστάσεις ασφαλείς για να νιώθετε ότι είστε και εσείς εντάξει. Μπορεί όμως τα μηνύματα από έξω να είναι διαφορετικά και να σας λένε να αφεθείτε σε κάτι καινούργιο που εσείς αρνείστε να το δεχτείτε. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο δίαιτα ή να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, κούρα ομορφιάς ή οτιδήποτε θα σας φέρει εσωτερική αρμονία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εσωτερική σταθερότητα και η συνοχή κάπου θα σας οδηγήσει για αυτό να επιδιώξετε να γίνετε πιο συνεπείς με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν αλλά και περισσότερο ερωτικοί, με την έννοια ότι χρειάζεται να δείξετε ποιοί είστε πραγματικά και όχι να το παίζετε διπλωμάτες και άνετοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σας και κυρίως αν ρισκάρετε σε επίπεδο επαγγελματικό. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλο το ρίσκο. Να είστε προσεκτικοί με έναν συνεργάτη που μπορεί να ξαναγυρίσει σε εσάς γιατί θα γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές. Συζητήσεις και επαφές με Λιοντάρι και Υδροχόο θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγκαστική προσγείωση σε οικονομικά θέματα. Θα εκδηλώσετε μεγαλύτερες επιθυμίες από παλιά. Ίσως να έχετε ανάγκη να φανείτε και να επιβεβαιωθείτε. Ευτυχώς, έχουν επανέρθει κάποιες ισορροπίες για τις οποίες όμως έχετε δουλέψει κι εσείς πάρα πολύ. Αντιλαμβάνεστε ότι με την μουρμούρα δεν προχωράτε και πολύ και έχετε βάλει νερό στο κρασί σας αλλά όχι ότι απαραίτητα έχετε καταπιεστεί. Να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ ανοικτοί γίνετε με αυτό, ενθαρρύνετε και τους γύρω σας και σας πάνε τα πράγματα καλύτερα. Επειδή αναζητάτε ωριμότητα στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορεί να δείξετε ενδιαφέρον σε ένα μεγαλύτερο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ότι θα κατακτήσετε πολλά πράγματα, αλλά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είστε κάπως συγκρατημένοι. Παρόλα αυτά, θα κερδίσετε ό, τι έχετε βάλει σαν στόχο. Οι δυσκολίες για σας, αν το πάρετε απόφαση, είναι μηδαμινές μπρός στις ψυχικές σας δυνάμεις. Ένας φίλος από

Keywords
Τυχαία Θέματα