Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 22/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Αλλάζουν οι συνθήκες και βελτιώνονται σιγά-σιγά τα οικονομικά σας μέσω συνεργασιών σας. Τουλάχιστον θα κάνετε ένα άνοιγμα που θα σας βοηθήσει στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας. Προς το παρόν, έχετε κάποιες έντονες ευαισθησίες και από αυτές μπορεί να παρασυρθείτε και να δώσετε άφεση σε ένα άτομο που ήταν κάπως μπερδεμένο απέναντί σας. Αλλά χρειάζεται να είστε αποφασισμένοι

τι ακριβώς θα κάνετε γιατί μπορεί να μην είστε και σίγουροι τι θέλετε. Ένας Σκορπιός που είναι ωριμότερος από εσάς μπορεί να καταφέρει να σας συγκινήσει γιατί θα σας δίνει σιγουριά. Σίγουρα θα νιώσετε ότι μια οικογενειακή φιγούρα σας λείπει και έχετε ανάγκη από την στήριξη ενός ατόμου που θα σας εμπνέει ασφάλεια αλλά και υπευθυνότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Απομονώνεστε για λίγο γιατί νιώθετε κάπως ευάλωτοι και ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και κυρίως για ένα δικό σας πρόσωπο που μπορεί να σας βγάζει ακόμα και συναισθήματα λύπης. Ξεκινάει πάντως μια περίοδος που θα έχετε την στήριξη από άτομα που θα θέλουν να είναι δίπλα σας ή να συνεργαστούν ή να είναι κοντά σας. Κυρίως ένας Σκορπιός θα σας σταθεί και θα δώσει γη και ύδωρ για σας. Από την άλλη, οι οικονομικές σας υποθέσεις πηγαίνουν προς καλυτέρευση, αφού θα είστε πιο θετικοί σε θέματα δημοσίων σχέσεων αλλά και κοινωνικών ανοιγμάτων.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεστε σταθερότητα για να πετύχετε αυτές τις ημέρες τα σχέδιά σας γιατί μπορεί να σας πιάσει βαριεστιμάρα ή να χαθείτε μέσα σε συναισθήματα που σας μπλοκάρουν και σας βάζουν πιο βαθιά σε αδιέξοδο. Για αυτό να μην αφήσετε δυσάρεστα συναισθήματα ή ακόμα και αυτολύπησης να σας ταλαιπωρούν. Γενικά, θα σας πιάσει ευαισθησία και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να χάσετε για λίγο τη δική σας πραγματικότητα και να μην είστε καθόλου ρεαλιστές. Για αυτό να είστε πιο γρήγοροι και σε ετοιμότητα. Ο Αιγόκερως ίσως να είναι απαιτητικός σε ένα θέμα οικονομικό και εσείς χρειάζεται να είστε περισσότερο έτοιμοι στο αίτημά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και δεν αντιδράτε όπως θα έπρεπε απέναντι σε κάποια επιβαλλόμενα συστήματα. Αλλά αυτό θα κρατήσει για λίγο και μετά θα επαναστατήσετε ή θα έρθετε σε σύγκρουση με έναν Κριό τον οποίον καταπιέζετε αρκετά. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα κρατήσετε τις αποστάσεις γιατί νιώθετε ότι θα πληγωθείτε, ιδιαίτερα μέσα στην δουλειά σας και από το περιβάλλον σας ή θα συγκρουστείτε με τρόπο πολύ επιθετικό. Έχετε όμως υψηλού επιπέδου προστασία και θα οδηγηθείτε σε σωστό δρόμο. Το εξωτερικό σάς φλερτάρει και κυρίως αν είστε άτομα που διαθέτετε καλλιτεχνικά ή δημιουργικά ταλέντα.

ΛΕΩΝ

Ξεκινάει μια περίοδος που θα βελτιωθούν οι συνθήκες του σπιτιού σας και γενικά θα φ

Keywords
Τυχαία Θέματα