Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 17/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις προς τους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι, όταν μοιράζεστε κοινά θέματα που σας απασχολούν, νιώθετε πιο χρήσιμοι και πιο κοινωνικοί. Δεν είστε ξεκομμένοι πλέον από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και η σχέση σας έχει μπει σε καλό δρόμο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε ευχαριστημένοι γιατί θα δημιουργήσετε μια

επιτυχία η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις εμπνεύσεις σας. Η ξαφνική στροφή σε ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής θα σας κάνει καλό σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ησυχάζετε για λίγο το ταραγμένο μυαλό σας και προσπαθείτε να ηρεμήσετε τα εσωτερικά σας ρεύματα τα οποία τα νοιώθετε ότι είναι υπόγεια και δυνατά. Μερικοί μπορεί να εκδηλώνετε τον θυμό σας και τα νεύρα σας με στυλ έκρηξης. Μην ανησυχείτε γιατί ίσως να σας χρειάζεται και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας γιατί πολύ σας έχουν κάτσει στον σβέρκο και ίσως κάνετε και ξεκαθαρίσματα παλαιών λογαριασμών. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να προχωρήσετε πιο εύκολα και να αφήσετε πίσω σας το δύσκολο παρελθόν. Ο έρωτας από ένα Λιοντάρι ή Ζυγό θα σας γεμίσει με έμπνευση και εμπιστοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε ενεργοποιημένοι αρκετά, αφού περνάτε σε φάση επικοινωνιακή και πια μπορείτε να πείτε με ευκολία αυτά που νοιώθετε και έχετε κρατημένα μέσα σας. Έχετε βέβαια μια άνεση αυτό το διάστημα και η επιτυχία σας είναι δεδομένη, αρκεί να αναλύετε σωστά τα μηνύματα που παίρνετε από τους γύρω σας. Το πιο σημαντικό είναι να φτάσετε εις βάθος και να κυριαρχήσετε εσείς πάνω σε κάποιες καταστάσεις που παλιά αφηνόσασταν σε άλλους. Ο Σκορπιός σας γυρίζει λίγο στο παρελθόν εσείς όμως έχετε το κλειδί της καρδιάς του στα χέρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι υποχρέωσή σας να τηρήσετε ισορροπίες και να είστε γενικά ευγενικοί και ειρηνιστές. Κυρίως μέσα στην οικογένεια σας. Η διακόσμηση και γενικά η διατήρηση της καλής ενέργειας στον χώρο του σπιτιού σας θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα. Η σχέση σας με έναν Ζυγό ζητάει κατανόηση και όχι να είστε επικριτικοί και απόλυτοι. Στον ερωτικό τομέα είστε διεκδικητικοί και σταθεροί κι αυτό είναι που θα σας δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Έχετε έντονη διάθεση να ρισκάρετε στα οικονομικά σας και να αλλάξετε ακόμα και το πόστο της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ

Αναλύετε όλα σας τα δεδομένα και προσπαθείτε να βρείτε με ποιο τρόπο θα επωφεληθείτε από συνεργασίες, επαφές και γενικά τους γύρω σας. Είστε άνετοι αυτές τις ημέρες και θα αρχίσετε να γίνεστε πιο εύκολοι στην επικοινωνία και στις επαφές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί και με αυτοπεποίθηση. Ευκαιρίες στα οικονομικά σας από πιο γρήγορες κινήσεις που θα κάνετε αυτή την στιγμή και περισσότερο ωφέλιμες από παλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα