Τα ζώδια πάνε παραλία, μέρος B΄

Η Βίβλος της παραλίας

Αρθρογραφεί με Scuba diving και Retinol η Χριστίνα Δημοπούλου



Ο υδράργυρος χτυπάει «κόκκινο» και τα δώδεκα ζώδια ξεχύνονται στις παραλίες για καμιά βουτιά, πριν τις αγοράσουν οι Γερμανοί και πήξουμε στα φορμπίντεν και τα ράους. Και φυσικά ζώντας στο έπακρο τις τελευταίες ημέρες της ανέμελης και ακηδεμόνευτης φραπεδιάς και εν ονόματι της αθάνατης light

πλευράς του Νεοέλληνα, καταθέτω με σεβασμό την ζωδιακή «Βίβλο» της παραλίας.

ZΥΓΟΣ

Ένα νεσεσέρ γεμάτο όνειρα και ντεμακιγιάζ

Εδώ η αγωνία για το πως θα βγει στην παραλία έχει ξεκινήσει μετά το Πάσχα (παραλία, παραλία αλλά το κατσικάκι το έφαγε ...μαζί με την στάνη). Και να οι αλοιφές, να τα διαιτητικά. Τα τηλεμάρκετινγκ από κάτι Ζυγούς δουλεύουν. Άντε και έφτασε η ώρα της προετοιμασίας. Είμαι όμορφη; αναρωτιέται η Ζυγίνα στον καθρέφτη της και λαμβάνει την απάντηση ωραία είσαι αλλά ξεκουνήσου... Ξεκινά με την φίλη της με το σικάτο το αμάξι, ενώ διαβάζει το moda bagno για να δει τι μπιντέ θα βάλει στο αυθαίρετο. Όταν φτάσει παραλία, ψάχνει για το πιο πολυσύχναστο σημείο της, προσπερνώντας με χάρη ξαπλώστρες και κορμιά. Σκοπός είναι να καταλάβουν όλα τα αρσενικά ότι μόλις αφίχθη η θεά. Και να τα λάδια με δείκτη προστασίας 30+ γιατί το δερματάκι δεν πρέπει να “ξεροψηθεί” στον ήλιο σαν λιαστή ντομάτα, να τα αντηλιακά, τα αντιγηραντικά και οι κρέμες ημέρας νύχτας και απομεσήμερου.

Η είσοδος στην θάλασσα είναι υπερπαραγωγή και η Lady Gaga μοιάζει μπροστά της με συνταξιούχα κυριούλα του ΟΓΑ. Και να η γοργόνα πλάτσα-πλάτσα πλούτσα με έχεις κάνει λούτσα που έλεγε και ο Τάκης Βαμβακίδης. Με την έξοδο αρχίζουν οι κρυφές ματιές «με είδατε;» και παν ενδιαφερόμενο αρσενικό προσέρχεται στην αίθουσα αναμονής...

Έτσι κρυφοκαμαρώνουν και οι άνδρες Ζυγοί, περιμένοντας την θετική συγκυρία για να δράσουν και να εμπλουτίσουν την ατζέντα τους: Where are you from?

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είμαι ελεύθερος-ωραίος και μερικές φορές μοιραίος

Αν δείτε άνδρα ή γυναίκα να κολυμπάει στα άπατα φορώντας μαύρα γυαλιά, δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Ξεκινάμε για την παραλία να παίζει Τσαλίκη τα περαστικά μου με Master Tempo για να καταλάβουν οι τριγύρω πως είναι πρόσφατα χωρισμένοι! Μιλάμε για κορυφαία πατέντα αρκεί να φανταστεί κανείς πως πριν 20 λεπτά είχε πει στο πρόσωπο πως είναι στην γιαγιά που ετοιμάζεται να πάει να συναντήσει τον Δημιουργό της. Σε κάθε περίπτωση οι κρυφοί συμβολισμοί και οι υπαινικτικές κινήσεις είναι must. Παγωτά χωνάκια και θελκτικές μπανάνες επιστρατεύονται για να παρασύρουν τα ανυποψίαστα θύματα στην «γωνιά του Σκορπιού». Το ξεμονάχιασμα γίνεται είτε σε απόμερο σημείο της παραλίας, είτε -δήθεν στο άσχετο- στα βαθιά που δεν πάει σχεδόν κανένας. Πέφτουν στην θάλασσα που την λατρεύουν και η μόνη περίπτωση να βγουν είναι, εάν αντικρίσουν κανένα καλό κομμάτι στην παραλία. Αν καταλάβουν κάποιο πρόβλημα συναισθηματικής φύσεως θα τρέξουν να παρέχουν βοήθειες γιατί ανήκουν στην μυστική οργάνωση «Πονηροί Ναυαγοσώστες»

Keywords
Τυχαία Θέματα