Στέλιος Ρόκκος-Τατιάνα Στεφανίδου, σημειώσατε 2!

Ως Υδροχόος με Αφροδίτη στον Υδροχόο, ο Στέλιος Ρόκκος φαίνεται πως είναι πολύ καλός στα θεωρητικά και μάλλον αμελής στα πρακτικά.

Με αυτά που λες βαριέμαι! Αυτή ήταν η απάντηση του Υδροχόου Στέλιου Ρόκκου, όταν η Κριός Τατιάνα Στεφανίδου πήγε να τον «στριμώξει» στα προσωπικά του.

Κάνοντας μια μάλλον ψυχαναλυτική προσέγγιση, η παρουσιάστρια του «Μίλα» υποστήριξε πως στην προσωπική του ζωή ο δημοφιλής τραγουδιστής «λακίζει» μπροστά στα δύσκολα κι αυτός

είναι ο λόγος που δυσκολεύεται να κρατήσει μια μακροχρόνια σχέση.

Η απάντηση του -όχι βέβαια επί της ουσίας- θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος του επόμενου σουξέ (με αυτά που λες βαριέμαι, πρήζομαι και τυραννιέμαι...), το θέμα όμως είναι πόσο δίκιο έχει τελικά η Τατιάνα;

Ως Υδροχόος με Αφροδίτη στον Υδροχόο, ο Στέλιος Ρόκκος φαίνεται πως είναι πολύ καλός στα θεωρητικά και μάλλον αμελής στα πρακτικά. Εγκεφαλικό και γοητευτικό το ζώδιο, εγκεφαλικοί και οι έρωτες του... Επιπλέον με μια Σελήνη στους Διδύμους αναζητά μια σύντροφο έξυπνη και με άποψη για να ακονίζουν μαζί τις πνευματικές τους ικανότητες. Και όταν αυτή η συνθήκη παύει να εκπληρώνεται, εξ αιτίας της ρουτίνας, τότε αρχίζει η... βαρεμάρα!

Το καταλυτικό στοιχείο όμως που φαίνεται να δικαιώνει πλήρως την Τατιάνα είναι το τετράγωνο Ήλιου-Δία, που ο Στέλιος Ρόκκος έχει στον γενέθλιο χάρτη του. Τυχερή όψη μεν αλλά όχι για τα δύσκολα, αφού στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αποδίδει έναν χαρακτήρα που δίνει προτεραιότητα στην δική του ευκολία.

Να δούμε όμως τι έχει να πει και το κοινό που μπορεί να επικροτήσει είτε τον Στέλιο Ρόκκο είτε την Τατιάνα, ψηφίζοντας τους στο Love and Hate, την διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr, για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Πάντως, για να ξέρετε, μέχρι στιγμής το «ισοζύγιο» και για τους δύο είναι αρνητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα