Πότε θα μιλήσει ο Άκης;

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε στον «αφρό» των αποκαλύψεων, επειδή η κορυφή του παγόβουνου που ξεπρόβαλε από τον ωκεανό της διαπλοκής έφερε -φαρδιά πλατιά- την υπογραφή του.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ο μέχρι στιγμής ο μοναδικός εκπρόσωπος του «παλαιού» πολιτικού συστήματος που μαζί με την οικογένεια του πληρώνει τα «σπασμένα»

της διαπλοκής.

Τοξότης σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες (γιατί κυκλοφορεί και μια εκδοχή που τον θέλει Λέοντα) με Ωροσκόπο στο Σκορπιό*, μπλέχτηκε στα γρανάζια της «μεγάλης ζωής» εξ αιτίας του... τροφαντού Δία του στους Ιχθύες και τον 5ο οίκο, που η αλήθεια είναι πως του πρόσφερε εξαιρετικά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις γυναίκες (ο Δίας σε σύνοδο με τη Σελήνη) και τα οικονομικά (ο Ήλιος στον 2ο οίκο σε τετράγωνο με το Δία). Όμως, οι επιδεικτικές σπατάλες ήταν κι εκείνες που τον «έκαψαν»...

Από την άλλη πλευρά μου προξενεί αν όχι κατάπληξη, τουλάχιστον απορία, η σπουδή με την οποία οι αρχές έσπευσαν να φυλακίσουν την κόρη του Αρετή αλλά και τη σύζυγο του, Βίκυ Σταμάτη, με την οποία –σημειωτέον- παντρεύτηκε το 2004, πολύ μετά τις περιβόητες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά. Σε μια άλλη χώρα ίσως αυτό θα φάνταζε ως φυσιολογικό αλλά η Ελλάδα δεν έχει τέτοια «παράδοση», με πιο κραυγαλέο ίσως παράδειγμα την σύντροφο πασίγνωστου ισοβίτη για υποθέσεις τρομοκρατίας, η οποία παρέμεινε ελεύθερη παρά την εύλογη για πολλούς ανάμιξη της. Κι επειδή η εποχή της αθωότητας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, η γνώμη μου είναι πως η φυλάκιση μελών της οικογενείας του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι μια προειδοποίηση-επίδειξη δύναμης εκείνων που απειλούνται, αν ο ίδιος μιλήσει.

Όλα αυτά βέβαια στους αστρολογούμενους «θυμίζουν» Πλούτωνα και όπως θα δούμε, όχι άδικα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε στον «αφρό» των αποκαλύψεων, επειδή η κορυφή του παγόβουνου που ξεπρόβαλε από τον ωκεανό της διαπλοκής έφερε -φαρδιά πλατιά- την υπογραφή του.

Χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ, η όλη υπόθεση μου θυμίζει την περίπτωση ενός «εγγυητή δανείου», που καταδιώκεται επειδή οι λήπτες του δεν το αποπλήρωσαν.

Το «ποσοστό» της ενοχής του θα κριθεί βέβαια από την Δικαιοσύνη, ωστόσο για την ώρα το μόνο βέβαιο είναι πως πρακτικά είναι αδύνατον να τα έκανε... όλα ο Άκης! Καλές και πολύ... θεραπευτικές για την οργή του λαού είναι οι απόψεις του τύπου «να σαπίσει στη φυλακή το λαμόγιο», ωστόσο μια προσεκτική αστρολογική προσέγγιση του θέματος αναδεικνύει και κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που καλό είναι να έχουμε υπόψη μας.

Γιατί ένας άνθρωπος με τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα, είναι μεν ύποπτος για μια κερδοσκοπία συνυφασμένη με απάτες, από την άλλη πλευρά όμως είναι κι εκείνος

Keywords
Τυχαία Θέματα