Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 2/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Αναγκάζεστε να κινηθείτε πολύ πρακτικά γιατί δε βλέπετε να υπάρχουν άλλες λύσεις γρήγορες αλλά και σίγουρες για τον εαυτό σας και τους άλλους. Το ότι μπορείτε να εξασφαλίζετε κάποιες καλύτερες καταστάσεις για σας και τους γύρω σας, αυτό σας δημιουργεί εσωτερική ηρεμία και επιτέλους είσαστε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Οι ευαισθησίες των φίλων σας σάς καλύπτουν

και σας δημιουργούν την αίσθηση ότι πρέπει να τους συμπαρασταθείτε. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα έχετε μια επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι τα πάντα μπαίνουν στην θέση τους και αυτό σας αρέσει γιατί έχετε αγωνιστεί πάρα πολύ για να απολαύσετε έστω και μια στιγμή ηρεμίας και χαλάρωσης. Οι δυσκολίες που είχατε πάνω στις σχέσεις και γενικά στο να κρατήσετε ισορροπίες και να είσαστε εσείς αυτοί που θα έβγαζαν το φίδι από την τρύπα, προς το παρόν φεύγουν και μπορείτε να είσαστε πιο ελεύθεροι στις επιλογές σας αλλά και στις κινήσεις σας. Όλο το ζητούμενο είναι να έχετε πνεύμα ανοικτό και φιλελεύθερο τα υπόλοιπα θα έρθουν για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μένετε με τον εαυτό σας για να πάρετε αποφάσεις, αλλά και να δείτε και την πραγματικότητα η οποία αρκετές φορές σας ξεφεύγει. Θέλετε να είσαστε σίγουροι πριν κάνετε κινήσεις γιατί είναι σημαντικό αυτή την περίοδο το λάθος και το σωστό. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια και δεν σας παίρνει να αποτύχετε. Απλά, χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και πάνω από όλα ευέλικτοι, για να αποφύγετε κάποιες κακοτοπιές άρνησης ή καθυστέρησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε στα όρια σε κάποια θέματα και προσπαθείτε να κρατήσετε πολλές ισορροπίες, κυρίως σε ένα θέμα ερωτικό ή δημιουργικό. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε πιεσμένοι από παντού, αλλά ίσως αυτό να σας κάνει να κινηθείτε διαφορετικά. Ένα ταξίδι θα σας κάνει να αναθεωρήσετε αρνητικές ιδέες που είχατε για μια συγκεκριμένη γνώση και συνεργασία. Υπάρχουν πάντως κρυμμένες ευκαιρίες τις οποίες δεν μπορείτε να τις διακρίνετε εύκολα, αν δεν είστε ευέλικτοι και διπλωματικοί.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας σάς παρακινούν να κάνετε άλλα πράγματα αλλά και να βάλετε τα όριά σας. Επειδή πολλές φορές είσαστε γενναιόδωροι, δεν έχετε ασχοληθεί αρκετά με την εξασφάλισή σας για αυτό τώρα θα κινηθείτε για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν. Ένα μικρό ξεκαθάρισμα που θα κάνετε για τους επόμενους στόχους σας θα είναι πολύ θετικό για σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα απελευθερωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε κάπως κλειστοί και τα λόγια δε βγαίνουν εύκολα, γιατί είναι αναγκαίο να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας και δε θέλετε να γίνουν λάθη από την πλευρά σας. Είστε σε φάση που τα λέτε έξω από τα δόντια αλλά από αυτό δε θα χάσετε, αντίθετα θα κερδίσετε και φίλους αλλά και μια σημαντική δο

Keywords
Τυχαία Θέματα