Πανσέληνος και Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Διδύμων - Τοξότη συνοδεύεται από την τελευταία έκλειψη της χρονιάς για το 2012. Δεν είναι πάντως τυχαίο που κλείνει με τον άξονα αυτόν γιατί όπως βλέπουμε η γνώση και η επικοινωνία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να ξυπνήσουμε και να βγούμε στην αλήθεια του εαυτού μας αλλά και των άλλων.

Για αυτό καλό είναι να προχωρήσουμε και να βαδίσουμε προς την εξέλιξη αλλά και

το όραμα που θα μας δώσει την ώθηση να ξεπεράσουμε τις δυνατότητές μας και να βγούμε από αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Κυρίως οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες θα αναγκαστούν να αλλάξουν κάποια πράγματα από την καθημερινότητά τους, τις συνήθειές τους αλλά και κάποιες πεποιθήσεις που τους εμποδίζουν να δουν κατάματα αυτά που αποφεύγουν.

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικές δοσοληψίες σας απασχολούν και σας κάνουν να πρέπει να κινηθείτε με ευελιξία και μεγαλύτερη διάθεση επικοινωνίας. Κάποια οικογενειακά θέματα σας πληγώνουν και είστε πολύ ενοχλημένοι αλλά χρειάζεται να λύσετε με άλλο τρόπο το πρόβλημά σας και όχι με επίθεση. Γενικά πάντως κάποια οικονομικά θέματα θα τα αντιμετωπίσετε πολύ καλά και υπάρχει περίπτωση να έχετε και εύνοια από μια συναλλαγή. Ο Αιγόκερως υπάρχει στην ζωή σας και σας ζορίζει να οργανωθείτε περισσότερο.


ΤΑΥΡΟΣ

Απελευθερώνεστε και κάνετε κάποιες κινήσεις που μπορούν να σας ξεμπλοκάρουν και σας δώσουν μια λύση που δεν την είχατε σκεφτεί. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια καλή επαφή και κατά κάποιο τρόπο να επωφεληθείτε από διάφορες συνεργασίες που μπορεί να είναι και αναγκαίες και ίσως να έχουν και μια μορφή ωφέλειας. Προσπαθείτε να οργανώσετε και να δημιουργήσετε κάτι πολύ καλό για σας γιατί νιώθετε την ανάγκη να είστε έτοιμοι για όλες τις δυσκολίες ή ακόμα και τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος αυτή μαζί με την έκλειψη σίγουρα σας επηρεάζουν και σας δημιουργούν την ανάγκη να βρεθείτε και να μοιραστείτε και τις εμπειρίες σας αλλά και κάποιες πληροφορίες με έναν Τοξότη ή ένα πρόσωπο που θα σας δώσει την δυνατότητα της προσωπικής εξέλιξης, αφού θα χρειαστεί να ξεπεράσετε ακόμα και κάποια πράγματα που σας ενοχλούν και σας ίσως και να σας δίνουν και στα νεύρα. Η υποχρεωτική συνεισφορά σε ένα θέμα οικογενειακό ή προσωπικό μπορεί να σας αγχώσει παραπάνω γιατί απαιτεί από την πλευρά σας περισσότερο οργάνωση και αφοσίωση. Η σχέση με έναν Αιγόκερω κυρίως σε θέματα οικονομικά μπορεί και να σας ζορίζει αρκετά αλλά ίσως σας κάνει να μην ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μερικοί από εσάς ίσως νιώσετε κουρασμένοι και εξαντλημένοι και θέλετε να περάσετε λίγο τον χρόνο σας αποσυρόμενοι ή να ξεκουραστείτε περισσότερο, παρόλο που έχετε πολλές υποθέσεις που τρέχουν. Η επαφή σας με έναν Τοξότη κυρίως στον εργασιακό σας χώρο μπορεί και να σας ζ

Keywords
Τυχαία Θέματα