Παιδικό Ωροσκόπιο από 26/11 έως 2/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...



ΚΡΙΟΣ


Δεν θέλω να σου μιλήσω!

Το επίμονο Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα, παίρνει τα πάντα της μετρητοίς. Αν επαναλαμβάνετε συνεχώς τα ίδια πράγματα ή ό, τι του λέτε το κάνετε με λάθος τρόπο, το πιο πιθανόν είναι ότι θα σας αγνοήσει και αν αυτό που ακούει, χτυπάει άσχημα στα αυτάκια του πολύ πιθανό να σας το κρατήσει «μανιάτικο». Αν συμβεί αυτό, να είστε σίγουροι ότι η διπλωματικότητα της μανούλας θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτή του μπαμπά.








ΤΑΥΡΟΣ


Ώρα

για παραμύθια

Αυτή την εβδομάδα το πρακτικό συνήθως Ταυράκι σας είναι χαμένο σε ένα μαγικό κόσμο. Το μυαλουδάκι του είναι αφηρημένο και ονειροπολεί έναν κόσμο με δράκους και νεράιδες. Για αυτό και όταν έρχεται η ώρα που η γιαγιά θα του πει ιστορίες ή εσείς του διαβάσετε παραμύθια, είναι η καλύτερή του. Στο προσωπάκι του χαράζεται ένα αγγελικό χαμόγελο και όσο χρόνο κι αν αφιερώσετε δεν το χορταίνει.







ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Το Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα θέλει να είναι κομψό και σικάτο. Του αρέσει να κάθεται ώρες μπροστά στον καθρέφτη του και δοκιμάζει όλα του τα ρούχα, μέχρι να αποφασίσει ποιο του ταιριάζει καλύτερα. Δεν αποκλείεται να ακούσετε παραπονάκια και γκρίνια, όταν επιμένετε να φορέσει το πράσινο αντί για το κίτρινο μπουφάν. Σεβαστείτε τις απόψεις του μικρού σας μπόμπιρα και ενισχύστε τη διάθεση του να φροντίζει μόνος του τον εαυτό του.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεννημένος ηθοποιός

Αν αναρωτιέστε που θα βγάλει το Καρκινάκι σας τις ευαισθησίες, όταν μεγαλώσει, αυτή η εβδομάδα έρχεται να σας δώσει την πολυπόθητη απάντηση. Ηθοποιός. Έχει το ταλέντο να αλλάξει εύκολα ύφος, από δραματικό γίνεται χαρούμενο και μάλιστα με ενισχυμένη δόση υπερβολής. Του βγαίνει αβίαστα και η αλήθεια είναι πως αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του, το κάνει ακαταμάχητο στα παιδάκια του έτερου φύλου. Καθίστε πίσω και απολαύστε το.








ΛΕΩΝ

Μυαλό ξυράφι

Αν του έχετε τάξει κάτι και τελικά δεν καταφέρατε να το πραγματοποιήσετε, θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα. Το Λιονταράκι σας αποδεικνύεται ότι έχει γερή μνήμη και δεν θα σας αφήσει να το ξεχάσετε. Απασχολείστε το με παιχνίδια που περιλαμβάνουν αναγραμματισμούς, γρίφους, και πάζλ, να το έχετε από κοντά γιατί με την ταχύτητα που κινείται μπορεί να έχει μικρό-ατυχηματάκια.







ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαμά, θέλω αγκαλιά!

Πως καταλαβαίνεις έναν μικρό Παρθένο αυτή την εβδομάδα; Μα είναι απλό – θα είναι το παιδάκι που όταν είναι έξω από το σπίτι είναι κολλημένο πάνω στους γονείς του. Η πραγματικότητα είναι πως η γονική αγκαλιά είναι το κ

Keywords
Τυχαία Θέματα