Είπαμε να δώσουμε μια 2η ευκαιρία στη σχέση μας αλλά αυτός εξαφανίστηκε. Τον θέλω όσο τίποτα αλλά στο παιχνίδι έχει μπει και η πρώην του. Τι να κάνω;

Γεια σας!

Ειμαι η Χριστινα. Χωρισα το καλοκαιρι με το αγορι μου το οποιο το θελω πολυ. Εχουμε κρατησει επαφες και μιλαμε αλλα εγω θελω πολυ να ξαναειμαστε μαζι. Χωρισαμε επειδη πανω σε μια περιεργη φαση που περνουσε καβγαδιζαμε συνεχως για βλακειες. Πριν κανα μηνα ειχαμε μια συζητηση

για το αν πρεπει να δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια στη σχεση μας και ειπαμε να βγουμε να το συζητησουμε απο κοντα αλλα δεν με πηρε ποτε τηλεφωνο να το κανονισουμε. Ξερω οτι νοιαζεται για μενα και οτι ενας ακομας λογος που χωρισαμε ηταν επειδη μια πρωην του (η μεγαλυτερη του σχεση, τον επαιρνε τηλεφωνα και τον ενοχλουσε με διαφορα). Τον θελω οσο τιποτα αλλο και δεν ξερω τι να κανω για να τον ξανακερδισω! Μπορειτε να με βοηθησετε;
Αγαπητή φίλη...

Μερικές φορές δεν μπορώ να σας καταλάβω. Όπως δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εμμονή σας να επιβεβαιώσετε όλες τις κλισέ θεωρίες –στη περίπτωσή σου «όσα τις φτύνεις, τόσο περισσότερο κολλάνε».

Λοιπόν θα είμαι ξεκάθαρος μαζί σου –το θέμα δεν είναι τί θα κάνεις εσύ, αλλά τι θα κάνει αυτός. Γιατί έτσι όπως μου τα περιέγραψες το πρόβλημα δεν είναι στη δική σου πλευρά, αλλά στη δική του.
Γιατί όταν χωρίζετε για χαζά προβλήματα, τα ξαναλέτε, αποφασίζετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και εκείνος «εξαφανίζεται» κάτι μου λέει πως τα πράγματα δεν είναι στο χέρι σου.
Και όχι δεν θα σου προτείνω να τον κυνηγήσεις, γιατί τότε θα θεωρηθείς απελπισμένη και δεδομένη, άρα θα σε χορέψει στο ταψί.

Αυτό που πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις είναι να του στείλεις ένα μήνυμα, όπου να είσαι λίγο αποφασισμένη και ξεκάθαρη. Ίσως και κάπως απειλητική (του τύπου «την είχες την ευκαιρία σου. Κρίμα, γιατί πίστευα ότι ήσουν διαφορετικός»).
Αλλά με τίποτα μην πέσεις στα πατώματα, γιατί σε βλέπω από γκομενάκι να γίνεσαι... χαλάκι να σκουπίζει τα πόδια του. Κρίμα δεν είναι;

ΥΓ. Κι αν δεχθεί να τα ξαναβρείτε, πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία με τη πρώην. Γιατί έχω τη ψιλοεντύπωση, ότι η πρώην, δεν είναι και τόσο... πρώην!

Keywords
Τυχαία Θέματα