Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/6 έως 24/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...



ΚΡΙΟΣ


Ακόρεστη περιέργεια

Το δημιουργικό Κριαράκι σας αυτή την εβδομάδα θα καταναλώσει όλη του την ενέργεια στα αδερφάκια του και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Αν αποφασίσετε να πάτε ένα ταξιδάκι για το σαββατοκύριακο, προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα σύνεργα για μικρό-τραυματισμούς. Πιστέψτε με, θα τα χρειαστείτε. Ταυτόχρονα, θα διαπιστώσετε ότι το Κριαράκι σας έχει μια ακόρεστη περιέργεια και θα σας βομβαρδίζει κυριολεκτικά με ερωτήσεις για τα πάντα.






ΤΑΥΡΟΣ


Δώστε

του πρωτοβουλίες

Αυτή την εβδομάδα, το γλυκύτατο Ταυράκι σας θα δείξει υπερβολικό ενδιαφέρον για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι. Αντί να του διαβάσετε ένα οποιοδήποτε παραμύθι, προτιμήστε ένα βιβλίο που με απλό αλλά κατανοητό τρόπο περιγράφει ιστορίες από την αρχαιότητα. Θα ενθουσιαστεί, αλλά παράλληλα θα μάθει κιόλας. Αν σας ζητάει να είστε συνεχώς μαζί του σε ό, τι και αν κάνει, προσέξτε να μην γίνετε υπερπροστατευτικοί μαζί του, αλλά μάθετε to να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.





ΔΙΔΥΜΟΙ

Διάθεση για περιπέτεια

Το ευέλικτο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα έχει διάθεση για περιπέτεια. Κάντε μια εξόρμηση στο εξοχικό της γιαγιάς και του παππού ή χαρίστε του ένα σετ αρχαιολόγου και θα το κάνετε τρισευτυχισμένο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπου και αν βρεθεί, όλα τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω του και όλοι θα θέλουν να ασχοληθούν μαζί του. Αν πιστεύετε ότι αυτό θα το φέρει σε δύσκολη θέση και θα το πιάσουν οι ντροπές, είστε γελασμένοι!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανησυχία με το παραμικρό

Το τρυφερό Καρκινάκι σας, αυτή την εβδομάδα, παρά τη ζέστη που επικρατεί, θα του αρέσει να περνάει τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Αν σας δει αδύναμη ή κουρασμένη από τη δουλειά, θα εκπλαγείτε με το πόσο τρυφερό είναι αφού θα σας πάρει μια τεράστια αγκαλιά και θα προσπαθήσει να σας φροντίσει με κάθε δυνατό τρόπο. Ταυτόχρονα όμως, αν έχετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση φροντίστε να μην την κάνετε μπροστά του, καθώς μπορεί να παρερμηνεύσει κάτι και να ανησυχήσει χωρίς λόγο.






ΛΕΩΝ

Βάλτε όρια

Το μόνο πράγμα που έχει το δυναμικό Λιονταράκι σας στο μυαλό του, αυτή την εβδομάδα, είναι το πώς να περάσει καλά και να κάνει πράγματα με τους φίλους του. Οπότε, υπάρχει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα το σπίτι σας να γίνει κέντρο διερχομένων, ανεξαρτήτως ώρας. Καλό θα είναι για να υπάρχει ισορροπία μέσα στο σπίτι, να το συζητήσετε μαζί του και βάλετε κάποια όρια. Παρά τον κυριαρχικό χαρακτήρα του, θα σεβαστεί τα επιχειρήματα σας, αρκεί αυτά να είναι λογικά.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιβράβευση και αποδοχή

Το μεθοδικό Παρθενάκι σας, θα σας εκπλήξει αυτή την εβδομάδ

Keywords
Τυχαία Θέματα