Οι 30 Καρκίνοι- Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Οι 30 μοίρες του Καρκίνου και οι ιδιότητές τους

Κάθε Καρκίνος κι η...μοίρα του! Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η αστρολογική παράδοση που δίνει ξεχωριστές ιδιότητες σε κάθε μια από τις 30 μοίρες του ζωδίου. Και με βάση την θέση του Ήλιου, προβλέπονται τα εξής:

0-1 Καρκίνου

Προικισμένοι με το χάρισμα της διεισδυτικότητας και της ασίγαστης δύναμης φτάνετε σε υψηλούς στόχους και είστε αγαπητοί σε όλους. Η τύχη θα συνοδεύει κάθε αποφασιστική σας κίνηση.


1-2 Καρκίνου

Ιδιαίτερα τυχεροί, επαγγελματικά θα προσανατολιστείτε σε τομείς που σχετίζονται με είδη πολυτελείας,

μόδα, αρώματα και τα συναφή.

2-3 Καρκίνου

Η αθωότητα των συναισθημάτων, η τιμιότητα και η ευθύτητα είναι αξιοσημείωτα στοιχεία της προσωπικότητας σας. Έχετε την τάση να ασχοληθείτε με επιστήμες που ερευνούν την εξέλιξη της γης ή την μετεωρολογία.

3-4 Καρκίνου

Τυχεροί και οξυδερκείς είστε υπερβολικά προκλητικοί στο κατεστημένο και στα παραδοσιακά συστήματα. Αναζητάτε νέους ορίζοντες και έχετε πλατιά θεώρηση της ζωής.

4-5 Καρκίνου

Αγαπάτε τη δικαιοσύνη και την αλήθεια και επαναστατείτε στην υποκρισία και την αδικία. Παράλληλα με σοβαρότητα και υπομονή κυνηγάτε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους.

5-6 Καρκίνου

Πρόσωπα με καλή καρδιά, ευγενικοί και συγκροτημένοι είστε περιζήτητοι στις παρέες και πετυχαίνετε ακόμη και στις πιο παράδοξες επιδιώξεις σας.

6-7 Καρκίνου

Έχετε έντονη προσωπικότητα και δεν θα αφήνετε κανένα ασυγκίνητο. Συνάμα, χαρακτηρίζεστε για την επιείκεια σας και έχετε επίγνωση των προσόντων αλλά και των αδυναμιών σας.


7-8 Καρκίνου

Άτομα κινητικά και δημιουργικά κάνετε έντονη την παρουσία σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Συχνά δείχνετε έλλειψη μέτρου στον προφορικό αλλά και το γραπτό λόγο.

8-9 Καρκίνου

Είστε εργατικοί, υπομονετικοί, έχετε αναπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης και είναι πιθανό να διαπρέψετε ως όργανο του νόμου.

9-10 Καρκίνου

Καλλιτεχνική φύση που σας διακρίνει η ακατάβλητη αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός. Θα αναπτύξετε ηγετικές τάσεις με απώτερο σκοπό να προσφέρετε στην ανθρωπότητα.

11-12 Καρκίνου

Γεννημένοι με κριτικό ένστικτο, θα αμφισβητείτε ιδέες και αξίες ενώ παράλληλα θα διακριθείτε για το επιχειρηματικό σας ταλέντο.


12-13 Καρκίνου

Χαρισματικές προσωπικότητες που ξεχωρίζετε για την ευστροφία, την αντίληψη και τη φιλομάθεια σας.

13-14 Καρκίνου

Η εμφάνιση σας είναι εντυπωσιακή και γοητεύει τους πάντες. Έχετε μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και κρύβετε έντεχνα τις αδυναμίες σας.

14-15 Καρκίνου

Προικισμένοι με θάρρος, ευστροφία και νοητική ευλυγισία είστε αήττητοι σε κάθε εμφανιζόμενη πρόκληση.

15-16 Καρκίνου

Προσωπικότητα με βαθιά και πρωτότυπη σκέψη θα αποκτήσετε μεγάλη μόρφωση και θα προκόψετε σε όποιο τομέα καταπιαστείτε.

16-17 Καρκίνου

Προσωπικότητα με αδύνατο χαρακτήρα συμπερι

Keywords
Αναζητήσεις
μοιρες καρκινου, οι 30 μοιρες του καρκινου
Τυχαία Θέματα