Ο Άγγελος Μεχιήλ και τα μυστικά του

Το συμπαντικό μήνυμα για όλους τους ανθρώπους είναι να πετάξετε πλέον από πάνω σας την παλιά ενέργεια που έχει να κάνει με θυμό, φόβο, πόνο και απελπισία.

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.



Όπως θα έχετε παρατηρήσει, από αυτό εδώ το βήμα κάνουμε μια προσπάθεια να αναγνωρίσουμε όλες μας τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις, με στόχο να βγάλουμε την δύναμη μας προς τα έξω και να σταματήσουμε πλέον να υποφέρουμε όπως παλιά. Το συμπαντικό μήνυμα για όλους τους ανθρώπους είναι να πετάξετε πλέον από πάνω σας την παλιά ενέργεια που έχει

να κάνει με θυμό, φόβο, πόνο και απελπισία. Πιστέψτε πλέον στον καινούργιο εαυτό που έρχεται ολοφώτεινος μπροστά μας και μας προτείνει το χέρι για να πιαστούμε από αυτό και να τον ακολουθήσουμε.

Είναι αναγκαίο να γνωρίσουμε την πνευματική μας δύναμη και τις ιδιότητες που κουβαλάει η ψυχή μας, για να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο έχουμε ξεχάσει τον εαυτόν μας. Τα κείμενα με τους Αγγέλους είναι κείμενα που μας θυμίζουν την αλήθεια του εαυτού μας και χρειάζεται κατά την γνώμη μου να μάθετε για όλους τους Αγγέλους, γιατί είναι ψυχικά προσόντα που έχουμε ξεχάσει. Αφού είμαστε όντα του Θεού κουβαλάμε και εμείς μέσα μας τον ίδιο τον Θεό και τον εκφράζουμε μέσα από τις ιδιότητές σας και τα ψυχικά μας χαρίσματα και ταλέντα.

Ο Άγγελος Μεχιήλ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 5/2 έως 9/2.

Το όνομά του είναι σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που εμψυχώνει».



Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες που φέρνει η ψυχή σας και είναι οι εξής:

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και είσαστε ιδιαίτερα δυναμικοί και δημιουργικοί. Έχετε τους δικούς σας ηθικούς κώδικες και κανόνες και δεν αλλάζετε για τίποτε και για κανένα τα πιστεύω σας. Φροντίζετε με μεγάλο προγραμματισμό την διατροφή σας και κατ΄ επέκταση και την υγεία σας και επιδιώκετε πάντα να είστε πολύ αγνοί και στην σκέψη αλλά στο σώμα. Η γυμναστική και γενικά η διατήρηση τους καλού σώματος σας ενδιαφέρουν υπερβολικά. Τα συναισθήματά σας τα κρατάτε πολύ καθαρά και αν καμιά φορά πέσετε σε θυμό, κατάκριση ή αρνητικότητα, προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση. Προσπαθείτε πάντα να κρατάτε ισορροπίες. Δίνετε γενικά ζωή σε οτιδήποτε αναλαμβάνετε και η ενέργειά σας είναι μονίμως στα ύψη. Κινδυνεύετε από τον εγωισμό σας γιατί ασκείτε έντονη κριτική στους άλλους. Η υπερηφάνεια σας δεν σας αφήνει να δείτε τα σκοτεινά σας σημεία και έχετε σχηματίσει για τον εαυτόν σας μια εικόνα εξυπνάδας αλλά και πρωτιάς από όλους και όλα. Αρκετές φορές δανείζεστε την θεωρία κάποιων άλλων και την μεταδίδετε σαν δική σας. Έχετε ανάγκη να πείσετε τους άλλους για την προσωπικότητά σας.

Νοιώθω ότι έχω δυνατή καρδιά και μπορώ να εμψυχώσω όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω μου γιατί έχω αγάπη και συμπόνια για τους άλλους. Η ψυχή και το σώμα μου είναι σε εναρμόνιση και πάντα αναζητώ χρυσές ισορροπίες μεταξύ αυτών

Keywords
Τυχαία Θέματα