Ο Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα: Πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Από τις 15/7/2012 έως και 7/8/2012 ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον Λέοντα και οι ανολοκλήρωτες υποθέσεις ζητούν τη λύση τους...

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρνάει ανάδρομος από τις 15 Ιουλίου αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα που είχαν ξεκινήσει και δεν τελείωσαν, τώρα ζητούν την λύση τους. Δεν σημαίνει

πάντα ο ανάδρομος πλανήτης κάτι κακό, όπως το έχουμε καταγράψει. Οι πιο πολλοί παθαίνουμε πανικό με το άκουσμα της λέξης «ανάδρομος», ειδικά του Ερμή. Να θυμάστε ότι όλα έχουν τον λόγο τους και γίνονται πάντα για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Τώρα, ο Ερμής στον Λέοντα επειδή είναι σε θέση που δεν μπορεί να εκδηλώσει τις αρετές και τα χαρίσματα του επικοινωνιακού Ερμή, δεν διευκολύνει την επικοινωνία γιατί δεν υπάρχει απλότητα και διπλωματία στην σκέψη και στην πράξη. Υπάρχει περισσότερο ξεροκεφαλιά, εγωισμός και αρκετή δραματικότητα στην έκφραση. Ιδιαίτερα, γίνονται πολύ υποκειμενικοί και φιλόδοξοι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Οι καλλιτέχνες πάντως ευνοούνται, καθώς επίσης και τα άτομα που θέλουν να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα και να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή αυτή την φορά περισσότερο επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο.



ΚΡΙΟΣ

Μια ερωτική συζήτηση που μπορεί να την είχατε αφήσει στην μέση θα συνεχιστεί τώρα και θα είναι πολύ θετική για σας. Το θέμα ενός παιδιού θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και θα έχει πολύ καλή έκβαση. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Αφήστε τα πράγματα πάντως να εξελιχθούν και μια φορά από μόνα τους και μην προσπαθείτε μόνιμα να τα βάλετε σε καλούπι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια τάση για υπερβολή θα υπάρξει, κυρίως στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ένα θέμα οικογενειακό θα επιστρέψει δριμύτερο και ο στόχος σας είναι να το λύσετε με απλότητα. Βάλτε το πρακτικό μυαλό που συνήθως έχετε και προσπαθήστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην μπαίνει το εγώ σας και ο ανταγωνισμός σε διάφορα θέματα που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο θα επανέλθει και θα μπει πλέον σε πολύ καλό δρόμο. Ένα μάθημα που είχατε ξεκινήσει ή μια γνώση που είχατε αποφασίσει να πάρετε, χρειάζεται να την τελειώσετε. Το ενδιαφέρον για ταξίδι και για επαφή με ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα ολοκληρωθεί. Θα κάνετε ερωτική γνωριμία που θα σας ταιριάξει πάρα πολύ. Η δημιουργική σας έκφραση θα μεγαλώσει και μπορεί να αποδώσει και σημαντικούς καρπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια οικονομικά θέματα θα επανέλθουν και θα χρειαστεί να τα λύσετε με πρακτικότητα και ψυχραιμία. Ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να σας ζητήσει την βοήθεια σας ή θα πρέπει να πληρώσετε για έξοδα σπιτιού. Ένα μυστικό μπορεί ξαφνικά να σας φανερωθεί και να σας αναστατώσει. Οι δυσκολίες με ένα Κριό ή Τοξότη θα εξομαλυνθούν, αλλά αφού πρώτα λύσετε κάποια θέματα που μέχρι τώρα δεν είχατε μπορέσει.

ΛΕΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα