ΙΩΣΗΦ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : Βραδινή έξοδος με τη γυναίκα της ζωής του

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του στο θέατρο, και έβγαλε την αγαπημένη του, Χρύσα Καλπάκη, τσάρκα στην καλοκαιρινή νυχτερινή Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του radar.gr τους απαθανάτισε σε γνωστό μπαρ – εστιατόριο στα βόρεια προάστια, ευδιάθετους και χαμογελαστούς.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης,

ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του στο θέατρο, και έβγαλε την αγαπημένη του, Χρύσα Καλπάκη, τσάρκα στην καλοκαιρινή νυχτερινή Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του radar.gr τους απαθανάτισε σε γνωστό μπαρ – εστιατόριο στα βόρεια προάστια, ευδιάθετους και χαμογελαστούς.

Το ζευγάρι μετρά ήδη 4 χρόνια σχέσης αλλά ο έρωτας καλά κρατεί. Ο Ιωσήφ, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι η Χρύσα είναι η γυναίκα της ζωής του και μαζί της μια μέρα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός πρόσφατα συνεταιρίστηκε με τον αδελφό της Χρύσας και δραστηριοποιείται και εκτός καλλιτεχνικού χώρου σε εταιρία που βγάζει… Τ-Shirts.

Βλέπετε, λόγω κρίσης η οικονομική ανασφάλεια στον χώρο του θεάματος είναι μεγάλη.

Έτσι, ο ηθοποιός, είπε να το παίξει και σε δεύτερο ταμπλό, γιατί δεν είναι να ξεμένει από δουλειά. Οικογένεια ετοιμάζεται να κάνει με την Χρύσα!

Χρύσα ΚαλπάκηΙωσήφ Μαρινάκης
Keywords
Αναζητήσεις
i ginaika tou iosif marinaki, μαρινακης γυναικα
Τυχαία Θέματα