Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 13/12 στις 21 μοίρες του Τοξότη και ώρα Ελλάδας 10.42 το πρωί.

Μετά από τις εκλείψεις του Νοεμβρίου που μας ταλαιπώρησαν σε όλα τα επίπεδα, αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται να μας γεμίσει αισιοδοξία, κουράγιο, ενθουσιασμό και προτροπές, ώστε να δρομολογήσουμε καταστάσεις και συναισθήματα.

Η θετική επιρροή

της αφορά όλους, περισσότερο όμως ευνοημένοι θα είναι οι Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι του τρίτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από τις 21 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Ωστόσο δεν πρέπει να αγνοούμε την παρουσία του Ερμή στον Τοξότη και τις δυσαρμονικές όψεις του με τον Δία (κυβερνήτη του ζωδίου) και τον Ποσειδώνα.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, καλό θα ήταν να θυμούνται πως κάθε αρχή και δύσκολη, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις ανούσιες περιπλανήσεις και παραπλανήσεις.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.



ΚΡΙΟΣ

Μαζί με τον απολογισμό του χρόνου για τον οποίο χρειάζεστε πολλές κόλλες αναφοράς, μην διστάσετε να χαράξετε μια νέα πορεία, να διευρύνετε τους στόχους σας και να απαλλαγείτε από δύσοσμες αναθυμιάσεις του παρελθόντος. Η ζωή πάει μπροστά και εσείς καλείστε να ταξιδέψετε νοητικά και συναισθηματικά για να γνωρίσετε και άλλες πτυχές της, που θα σας δώσουν μια νέα ώθηση. Μην σκέφτεστε, παρά μόνο πράξτε όλα εκείνα που επιθυμείτε, γνωρίζοντας εδώ και πολύ καιρό, πως χρειάζονται αλλαγή και αναδόμηση.



ΤΑΥΡΟΣ

Κάτω από την πίεση του Κρόνου ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, σκέφτεστε πάνω από όλα τον εαυτό σας και τον τρόπο να ωφεληθείτε οικονομικά. Προετοιμάστε το έδαφος για να εξασφαλίσετε οικονομικούς πόρους, κινηθείτε με κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα και επενδύστε εκεί όπου θα είστε σίγουροι πως θα λάβετε την ανταπόκριση που θέλετε. Αναλογιστείτε επίσης την ερωτική σας ζωή και αν δεν είστε ικανοποιημένοι, οριοθετείστε τον πήχη ανάλογα με τις ορέξεις σας. Προσέξτε μόνο μην υπερτιμήσετε το άλμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεστε βολικά και άνετα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, στην οποία αποσκοπείτε να αναθερμάνετε σχέσεις με συνεργάτες και αγαπημένους, ακούγοντας τυχόν υποδείξεις και επιθυμίες τους. Η πρόθεσή σας είναι να δημιουργήσετε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια, βασισμένη στην κατανόηση και την αλληλοϋποστήριξη. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε να γίνετε γραφικοί, χρησιμοποιώντας μεγάλα λόγια και εντυπωσιασμούς. Οι προθέσεις σας πείθουν και χωρίς επικοινωνιακά αξεσουάρ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβληματισμοί σας στα εργασιακά θέματα και η μέριμνα γύρω από αυτά, γίνονται ο στόχος σας σε αυτή τη Νέα Σελήνη που θα καθορίσει και την πορεία σας. Ανασυνταχτείτε στο χώρο της δουλειάς σας, βάλτε όρια, ξεκαθαρίστε τις αρμοδιότητές σας και συνεννοηθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα