Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Με τον Άρη να μπλέκεται στα γρανάζια του Πλούτωνα, ο ενθουσιασμός και οι καλές προθέσεις δεν φτάνουν για να πειστούν όσες ή όσοι θέλουν αποδείξεις και ονόματα, που μάλλον δεν είναι σε κοινή θέα. Θα πρέπει λοιπόν να «σκάψετε» πολύ αν θέλετε να βρείτε την αλήθεια. Ευτυχώς, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από μόνο του σας βοηθά να σκεφτείτε κάποια πράγματα σε βάθος και να μην μείνετε στην επιφάνεια. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η ημέρα θα είναι φουλ

ερωτική, ενώ είναι πιθανόν να πετύχετε καλές συμφωνίες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

«Ανταγωνισμός»

Η μέρα ξεκινά με κάποιες αντιξοότητες και πιθανόν αρνήσεις από πρόσωπα που θεωρούνται οι «ιθύνοντες» για μια υπόθεση. Από την άλλη, μπορείτε να έχετε μια καλή επικοινωνία με άτομα που δουλεύουν υπό την εποπτεία σας ενώ είναι πολύ πιθανόν να ξαναβρεθείτε με πρόσωπα που γνωρίζατε από παλιά. Από το απόγευμα που η Σελήνη εισέρχεται στον 2ο ηλιακό οίκο, θα έχετε την τάση να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα. Οι γεννημένοι του 1956 θα ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που θα περικλείεται από μυστήριο.

ΤΑΥΡΟΣ

«Καθυστερήσεις»

Κάποιες δουλειές που θα κάνετε θα σας φανούν αγγαρείες ενώ δεν αποκλείεται να βαρυγκωμάτε, πριν ακόμα τις ξεκινήσετε. Επιπλέον, ίσως νιώθετε άβολα να ζητήσετε μια χάρη από κάποιο πρόσωπο, ωστόσο θα το επιχειρήσετε λαμβάνοντας υπόψη το ενδεχόμενο να πει «όχι». Από το απόγευμα, βρίσκετε τα «πατήματα» σας και νιώθετε δυνατοί και ακμαίοι να ξεκινήσετε κάτι που θα σας ανανεώσει. Οι γεννημένοι του 1975 θα δοκιμάσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Βοήθεια από τους άλλους»

Πιθανόν κάποιες προσκλήσεις ή προτάσεις στις οποίες θα πρέπει να απαντήσετε να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και ως εκ τούτου βάζετε το μυαλό σας να δουλεύει υπερωρίες για να βρει πως θα αντιμετωπίσετε το θέμα. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ευνοεί κάποια οικονομική ενίσχυση από τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αλλαγές εντός της οικίας. Οι γεννημένοι του 1967 θα έχετε θετικά νέα σε ένα αισθηματικό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ελάτε πιο κοντά»

Κάποιες καταστάσεις μέσα στο χώρο εργασίας απαιτούν υπομονή και χρόνο για να εξελιχθούν, γεγονός που σας αγχώνει, καθώς θα θέλατε να είχατε μια εικόνα του «τι μέλλει γενέσθαι». Ηρεμήστε και αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα τι θα γίνει. Συγχρόνως, οι επαφές με αδέρφια και συναδέλφους μπορούν να γίνουν πιο ουσιαστικές. Οι γεννημένοι του 1981 θα κάνετε έξοδα καλλωπισμού.

ΛΕΩΝ

«Προσεκτικοί και μετρημένοι»

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο το πρωί θα σας βάλει σε μια διαδικασία να μετρήσετε τα λόγια σας όσον αφορά σοβαρές υποθέσεις από τις οποίες εξαρτώνται πολλά. Συγχρόνως, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια ειδοποίηση που θα σχετίζεται με χρήματα που πρόκειται να εισπράξτε. Ζητήματα που σχετίζονται με άτομα της οικογένεια

Keywords
Τυχαία Θέματα