Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 3/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας γι' αυτό μέσα στα πλαίσια προσφοράς και υπηρεσίας που είστε αναγκασμένοι εκ των συνθηκών να κινείστε αυτή την περίοδο στην δουλειά σας, θα δείτε ότι και οι πρωτοβουλίες σας δεν βλάπτουν, αντίθετα είναι πολύ επιβοηθητικές στο συγκεκριμένο

τομέα. Ο Παρθένος συνεχίζει να είναι στα πόδια σας και δεν ξέρετε πώς να του συμπεριφερθείτε ενώ αντίθετα με τον Σκορπιό κολλάτε πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναπνέετε κάτω από πίεση αλλά τα καταφέρνετε. Έχετε επιφορτιστεί πολλά και αυτό σας κάνει που και που να φοβάστε για το μέλλον αλλά βλέπετε ότι εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να κάνετε πίσω. Η ζωή είναι δικής σας και αφού έχετε πάρει αποφάσεις, ιδιαίτερα τώρα που μπορεί να θέλετε ακόμα και να συζήσετε ή να προχωρήσετε πιο σοβαρά με το πρόσωπο που σας αφορά, χρειάζεται να κρατάτε τα μπόσικα και να μη χαλαρώνετε καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε επιφορτισμένοι με πολλά πρακτικά θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι σας, όμως δυναμικότητα και θάρρος σας σπρώχνουν να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ο Κριός στην καριέρα σας σάς δίνει ένα χέρι βοηθείας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε ακόμα πολύ αυστηροί και απόλυτοι, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Ευτυχώς, δε θα κρατήσει για πολύ αυτό και θα κάνετε την πολυπόθητη αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ξαφνική σας αλλαγή θα σας δώσει τη δύναμη να αφήσετε τα συναισθήματά σας στην άκρη και να φερθείτε δυναμικά, κυρίως σε θέματα καριέρας. Επειδή γενικά έχετε εύνοια ό, τι κάνετε είναι πολύ θετικό για σας αλλά και για τους γύρω σας. Ένα ταξίδι ή μια επαφή με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας δώσει καινούργιες πληροφορίες για το πως θα χειριστείτε μια υπόθεσή σας με ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Μια νέα δύναμη σας κατευθύνει και ίσως ορμώμενοι από την παρόρμησή σας να κάνετε και ένα ξεκαθάρισμα με έναν Αιγόκερω. Μια νίκη από το εξωτερικό από μια ίσως αδικία που σας είχε γίνει θα σας δώσει το προβάδισμα σε ένα οικονομικό θέμα. Από την άλλη, οικονομικά θέματα σας απασχολούν και προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη και οργάνωση οτιδήποτε εκκρεμεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι να κόψετε τα νήματα της εξάρτησης από μια λάθος κατεύθυνση που αφορά οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και μια σχέση που παίζει άσχημο ρόλο στην ζωή σας. Από την άλλη, ο Κριός σας βγάζει στην επιφάνεια ένα άλλο σεξουαλικό πρόσωπο που σας προσθέτει μια νέα δύναμη και αποφασιστικότητα. Οι πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες στον επαγγελματικό τομέα αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που να αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας αλλά και να είστε οι αρχηγοί μιας κατάστασης. Το σίγουρο είναι ότι αποφεύγατε να δείτε την πραγματικότητα από φόβο μήπως και τα χαλάσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα