Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Μέχρι το απόγευμα. είτε εργάζεστε είτε ξεκουράζεστε, θα έχετε την τάση να «χάνεστε» και να ζείτε σε δύο παράλληλους κόσμους, σε αυτόν της πραγματικότητας και σε εκείνον της φαντασίας και του οραματισμού. Το βράδυ με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό, είστε πρόθυμοι για νέες εξορμήσεις κι ...όποιον πάρει ο χάρος! Αποφύγετε πάντως να υπογράψετε, να συμφωνήσετε και να δώσετε την έγκριση σας σε σοβαρά ζητήματα πριν τουλάχιστον εξετάσετε εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους. Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας απαιτούν την προσοχή σας και είναι διατεθειμένοι

να κάνουν τον κόσμο άνω κάτω για να το πετύχουν...

ΚΡΙΟΣ

«Ειρήνη; Μπα, δεν έχει ενδιαφέρον!»

Η εξισορρόπηση των αντιθέσεων δεν είναι ένα από τα δυνατά σας χαρτιά για αυτό χρειάζεστε χρόνο για να φτιάξετε ένα στρατηγικό πλάνο, προτού πέσετε με τα μούτρα στη μάχη. Μέχρι νωρίς το απόγευμα, θα υπάρχει μια αναστάτωση από το ουκ άνευ και θα προσπαθείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Από το απόγευμα και μετά, γίνεστε ενθουσιώδεις και τολμηροί.

ΤΑΥΡΟΣ

«Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω»

Με τη Σελήνη σε κενό πορείας μέχρι και το απόγευμα δεν είναι μια μέρα που μπορείτε να είστε σίγουροι πως έστω και οι μικροί στόχοι της ημέρας δεν θα επαναπροσδιοριστούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε «ανάλαφρο» χρόνο με φίλους και να χαλαρώσετε με συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από θεωρίες και ιδέες για ένα καλύτερο αύριο ή άλλα υπερβατικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν είναι ξεκάθαροι»

Σήμερα, δεν ξέρετε τι θέλετε και πιθανόν όλα να σας φταίνε. Μια νευρικότητα είναι διάχυτη και ίσως υπάρχουν κάποιες παρερμηνείες όσον αφορά στη συμπεριφορά των γονιών, των αφεντικών ή προσώπων με εξουσία. Καλύτερα να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα κοσμικά και να βγείτε μια και καλή από το απόγευμα και έπειτα που η είσοδος της Σελήνης στον Κριό ευνοεί επαφές με φίλους και ομαδικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τι θέλει να πει ο ποιητής»

Αν σήμερα αναζητάτε την αλήθεια, τότε μάλλον είναι πιο εύκολο να βρείτε ψύλλο στα άχυρα. Διλήμματα και αμφιβολίες σας βάζουν σε μια διαδικασία να «μείνω ή να φύγω». Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να δώσετε την εκατοστή ευκαιρία σε άτομα που σας έχουν δείξει ότι δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Από το απόγευμα, θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε κοινωνικές εκδηλώσεις και happenings.

ΛΕΩΝ

«Πανί με πανί»

Η οικονομική ζωή σας προβληματίζει και αισθάνεστε πως μόνο ένας από μηχανής θεός θα μπορούσε να σας βγάλει από το αδιέξοδο που βιώνετε. Είναι σημαντικό να ηρεμήσετε και με νηφαλιότητα να δεχτείτε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει. Εξάλλου, η επικείμενη είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα. Γρήγορες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αποστάσεις»

Πολύ πιθανόν να νιώθετε ότι ένας αόρατος τοίχος σας χωρίζει από το ταίρι σας και όσο και αν βρίσκεστε κοντά, αισθάνεστε χιλι

Keywords
Τυχαία Θέματα