Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

H Νέα Σελήνη στους Διδύμους γίνεται στις 19/6, στις 6.00 μ.μ.


ΚΡΙΟΣ

Νέες πληροφορίες αλλά και γνώση θα σας ωθήσουν σε καλύτερη θέση. Σίγουρα θα σηκώσετε την κουρτίνα από κάποια πράγματα που φοβόσαστε να αντιμετωπίσετε. Νέα μαθήματα ή αντικείμενα θα σας δραστηριοποιήσουν

και με την βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου θα δείτε ότι μπορείτε να πάρετε ακόμα και από καταστάσεις που δεν τις είχατε εκτιμήσει θετικά. Η σχέση σας με έναν Ζυγό θα σας φέρει συναισθηματικές δυσκολίες γιατί βάζει τα όριά του και θέλει αποκλειστικότητα. Το σπίτι σας είναι το επίκεντρο των ενασχολήσεων σας αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι το πεδίο που χρειάζεστε περισσότερο γνώση. Για να φύγετε από τα στεγανά αλλά και τους περιορισμούς που μπορεί να έχετε βάλει με το μυαλό σας, πρέπει να είστε ευέλικτοι και δραστήριοι σε πολλούς τομείς και όχι να παραμένετε στα ίδια και στα ίδια. Δεν μπορείτε να προοδεύσετε και να βρείτε λύσεις στο οικονομικό σας επίπεδο, αν δεν «αερίσετε» τα μυαλά σας. Η σχέση με έναν Τοξότη σας βάζει μεν τρικλοποδιές γιατί έτσι το βλέπετε, αλλά δεν σας καθηλώνει - αντίθετα σας αναπτύσσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας, επηρεάζει κυρίως αυτούς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η διάθεσή σας να ξεκαθαρίσετε τα πάντα και να κάνετε εφ' όλης της ύλης νέο ξεκίνημα θα σας ξεσηκώσει και θα σας δώσει διάθεση για να ξεκολλήσετε από όλα τα κακώς κείμενα, κυρίως σε θέματα συνεργασίας αλλά και στενών σχέσεων. Κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν απασχολήσει αρκετά θα τα αφήσετε πίσω σας γιατί θα βρείτε την λύση που σας εκφράζει απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα διαπιστώσετε μέσα σας ότι χρειάζεται να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις σε τρόπο και συνήθειες και κυρίως στη συμπεριφορά σας για ένα πρόσωπο που ίσως είναι και Τοξότης. Ο εργασιακός σας χώρος σας απασχολεί ιδιαίτερα και συγχρόνως σας δημιουργεί ένταση, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα βρείτε πάντως λύση πάνω στα πρακτικά θέματα που έχετε, γιατί νοιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας οπότε αναγκαστικά θα αλλάξετε σελίδα για να επιβιώσετε όσο μπορείτε πιο καλά.

ΛΕΩΝ

Είναι ιδιαίτερα καλή περίοδος για σας, αφού θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και γενικό ξεκαθάρισμα με διπλωματική επιβολή ορίων από την πλευρά σας, που σημαίνει «τι μου πάει και τι δεν μου πάει» σε επίπεδο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Από την άλλη, η διάθεση για ερωτικά παιχνιδάκια σε ασφαλές φιλικό επίπεδο θα διατηρήσει και την εικόνα σας στο σωστό επίπεδο, αλλά και θα βολιδοσκοπήσετε χωρίς φόβο για ένα πρόσωπο, αν ενδιαφέρεται για σας ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα η καριέρα σας επιβάλλει διπλωματία, που σημαίνει επικοινωνία με άτομα που μπορεί να μην ταιριάζετε καθόλου, κ

Keywords
Τυχαία Θέματα