Η εντυπωσιακή Αφροδίτη στον Κριό

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό με μεγάλη φούρια από σήμερα στις 22/3 και θα παραμείνει μέχρι και στις 14/4

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό με μεγάλη φούρια από σήμερα στις 22/3 και θα παραμείνει μέχρι και στις 14/4 όπου εκεί μαζί με τους υπόλοιπους πλανήτες που είναι στον Κριό θα δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις για τις σχέσεις που μπορεί να υπάρχει κάτι το πιεστικό ως προς να λειτουργήσουν τα πράγματα γρήγορα αλλά η αλήθεια και η γνησιότητα που μπορεί να φαντάζει καμιά φορά χοντροκομμένη ή επιθετική θα λάμψει

και θα είναι το καλό της υπόθεσης. Απλά αν πρόκειται για απόφαση ζωής δηλαδή ένα γάμο ή μια συμβίωση θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τις ξαφνικές επιλογές σας. Ευνοούνται κατά πρώτον οι Κριοί, μετά συνεχίζουν οι Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Ζορίζονται στο να πάρουν αποφάσεις Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι της υπόθεσης, αφού εσείς θα έχετε την τιμητική σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ευεργετηθείτε ποικιλοτρόπως γιατί θα μπορέσετε τουλάχιστον αυτές τις ημέρες να κρατήσετε τη δύναμή σας και να την διοχετεύσετε για τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μια συνταρακτική γνωριμία που μπορεί να γίνει ξαφνικά και μη αναμενόμενη με την λογική σας και το κλείσιμο που είχατε τον τελευταίο καιρό θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Χρειάζεται όμως να ζυγίσετε καλά τις βιαστικές σας αποφάσεις και κινήσεις γιατί κινδυνεύετε από έντονη παρόρμηση και μετά να ξεφουσκώσει και να απογοητευτείτε και συγκεκριμένα με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε κάπως απομονωμένοι και μερικοί από εσάς μπορεί να αρκεστείτε σε μια ρομαντική ξαφνική γνωριμία την οποία θα την κρατήσετε σε μυστικό επίπεδο για αυτό μην αφήνετε τις προσωπικές σας αντιφάσεις να σταματούν το οτιδήποτε σας έρχεται και σας δημιουργεί την διάθεση να είστε αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί. Σίγουρα η εποχή δεν προσφέρεται για τον δικό σας σταθερό χαρακτήρα. Ίσως η παρόρμηση σε μερικά πράγματα που παλιά δεν την είχατε να είναι το νέο στοιχείο που θα σας φέρει κάποια ανατροπή. Η σχέση σας με έναν Ζυγό θα εξελιχτεί ξαφνικά μέσα από δικές σας όμως μυστικές κινήσεις που ίσως να μην ανακαλύψει ποτέ. Η συμπόνια προς τους άλλους και γενικά το να μπαίνετε στην θέση του άλλου είναι κάτι που θα σας εξελίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μεγάλα κέφια αφού θα προχωρήσετε σε μεγαλύτερη δικτύωση η οποία θα σας προκύψει ξαφνικά. Το φιλικό παιχνίδι μπορεί να μετατραπεί σε ερωτικό ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε. Αλλά θα έχει την χροιά φλερτ γιατί δεν σας είναι εύκολο αν κάτι που δεν σας παιδεύει να το κρατήσετε. Γενικά πάντως ξεκινάει μια περίοδος πιο ανάλαφρη και περισσότερο ξέγνοιαστη για σας οπότε καλό είναι να επωφεληθείτε από τις συνθήκες και να περάσετε όμορφα. Η σχέση με Κριό, Ζυγό ή Υδροχόο θα εξελιχτεί πολύ δυναμικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ώρα της υπερβολής τουλάχιστον από την πλευρά σας μπορεί να είναι τώρα. Ίσως να παραβγείτε έξω από τα δικά σας μέτρα και σταθμά αλλά το έχετε ανάγκη για να ξεφύγετε από όλα τα ίδια και τα ίδια. Επειδή σπάνια δράτε σαν κατακτητές τώρα μπορεί να σας βγει αυτό στην επιφάνεια και να γεμίσετε περισσότερο τα κενά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε απόλυτα ο εαυτός σας. Αλλά είναι αναγκαίο και αυτό για να αποφορτιστείτε από τα υπερβολικά συναισθήματα που έχετε μερικές φορές μέσα σας. Ο Κριός θα παίξει ρόλο στην ζωή σας, αφού μπορεί να βρεθεί ξαφνικά στον δρόμο σας και αν σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε το δυναμικό σας κομμάτι. Η ενασχόληση με θέματα ομορφιάς αλλά και ίσως και με αγορές κάπως εξεζητημένες να σας ξεσηκώσουν σε υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Γίνεστε πιο παρορμητικοί και γενικά περισσότερο ανάλαφροι και ίσως πιο εύκολοι στην πρόσβαση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε απόλυτα ο εαυτός σας. Τουλάχιστον οι ελεύθεροι θα ανανεωθείτε και θα γίνετε περισσότερο του ρίσκου και της εύκολης επαφής. Ίσως να πέσουν οι πύργοι και τα όρια που βάζετε σε μια σχέση που μπορεί να σας εμφανιστεί ξαφνικά από το εξωτερικό ή σε ένα ταξίδι σας. Η ιδέα της αλλαγής εσάς γενικά δεν σας ενθουσιάζει αλλά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο ένα αυθεντικό κομμάτι που θα κάνει πολύ καλό και στους δυο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξαιρετικά ιδιαίτερες καταστάσεις οι οποίες δεν σχετίζονται εύκολα με τον ψυχισμό σας και θα χρειαστεί να γεφυρώσετε την λογική με την παρόρμηση. Για αυτό θα είστε αναγκαστικά ιδιαίτερα πρωτοποριακοί και τολμηροί ειδικά αν θέλετε να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο με τον τρόπο του σας υποβάλλει σε υπερβολές κυρίως αν είναι Κριός ή Τοξότης. Η σεξουαλική σας ταυτότητα θα είναι πιο έντονη και τα θέλω σας μπορεί να υπερβούν την λογική σας. Αν σταματήσετε να κρίνετε και τον εαυτό σας θα διαπιστώσετε ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα και βολικά.

ΖΥΓΟΣ

Είστε γενικά πολύ πιο δραστήριοι και δυναμικοί. Σίγουρα θα έχετε περισσότερο κέφι να ανοιχτείτε περισσότερο και να κάνετε πιο εύκολη την ζωή σας αλλά χρειάζεται να κάνετε κάποια γενναία ξεκαθαρίσματα τι ακριβώς θέλετε και τι επιθυμείτε από μια σχέση και μετά κυρίως οι ελεύθεροι να προσδιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Είστε όμως γενικά τα κεντρικά πρόσωπα σε πολλές σελίδες για αυτό ετοιμαστείτε και από πλευράς εμφάνισης γιατί είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε και κατά κάποιον τρόπο την ματαιοδοξία του Ζυγού η οποία αρκετές φορές σας βασανίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναγκαστικά θα ξεμυτίσετε από το καβούκι σας και θα είστε πιο δυναμικοί και δραστήριοι σε σχέση με την ήδη υπάρχουσα προσωπικότητά σας. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο εκδηλωτικοί ακόμα και σε ένα πρόσωπο μέσα στον εργασιακό σας χώρο που ίσως να είναι και Κριός και θα δείξετε ένα άλλο πρόσωπο περισσότερο εκδηλωτικό και δυναμικό. Οι πρωτοβουλίες αυτήν την περίοδο πιάνουν πιο εύκολα και κυρίως στα προσωπικά σας θέματα. Εδώ πλέον δεν χρειάζεται να είστε σίγουροι τι σας πηγαίνει και τι όχι θα υπάρξει ένας αυθορμητισμός που θα σας κάνει πολύ καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σίγουρα είστε πολύ περισσότερο ευνοημένοι από ότι άλλες περίοδο γιατί θα δράσετε περισσότερο δυναμικά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει καλό γιατί θα βασιστείτε περισσότερο στην αλήθεια που είναι αναγκαία να υπάρξει στην σχέση σας. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα διαμορφωθεί πολύ καλύτερα και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες τις οποίες άλλες φορές ούτε καν το είχατε σκεφτεί. Ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Υδροχόο η φιλική σας συμπεριφορά θα ενισχύσει πολύ περισσότερο την σχέση σας και θα σας δώσουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δράσετε πολύ δυναμικά και θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σας πρότυπα. Ίσως να κινηθείτε περισσότερο παρορμητικά και να δώσετε στον εαυτό σας μέσα από όλη αυτή την κίνηση μια μεγαλύτερη ευκαιρία για να κινηθείτε δραστικά. Ο Κριός είναι ένα άτομο που μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδα και να σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε έναν άλλο εαυτό πιο αληθινό με λιγότερα κοινωνικά καμουφλαρίσματα. Από την άλλη επειδή μπορεί να σας ενδιαφέρει ξαφνικά η εμφάνισή σας και κυρίως θέματα όπως τα μαλλιά ή τα δόντια θα κάνετε και κάτι καλό για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μεγαλώσετε τον φιλικό σας κύκλο και αυτό θα σας βοηθήσει τουλάχιστον για τους ελεύθερους να γνωρίσετε κάτι καλό και αξιόλογο το οποίο μπορεί να μην είναι βασισμένο τόσο σε κριτήρια διανόησης ή ποιότητας αλλά σε εξωτερική συμπεριφορά ή εμφάνιση. Ίσως να παραβείτε τους προσωπικούς σας κανόνες που έχουν να κάνουν με την φιλία σε ερωτικό επίπεδο και να γίνει πιο αυθόρμητα και καθόλου επιτηδευμένα. Αλλά σίγουρα θα ανοιχτείτε και θα έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες από το παρελθόν σας. Ο Δίδυμος και ο Ζυγός είναι τα πρόσωπα που θα σας συγκινήσουν αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσθέτετε ένα καινούργιο κομμάτι στην ενέργειά σας που σίγουρα αφορά σχέσεις προσωπικές αλλά και πρωτοβουλίες οι οποίες μπορεί να είναι και ελαφρώς διεκδικητικές ή ακόμα να έχουν και την χροιά ζήλειας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τουλάχιστον θα έχετε πάθος και αυτό θα σας δώσει χρώμα και δυναμικότητα. Οι αγορές και τα εξεζητημένα προϊόντα για θέματα ομορφιάς και οτιδήποτε σας κάνει να φαίνεστε ίσως να σας παρασύρουν και να χρειαστεί να βάλετε φρένο ακόμα και στα λίγα χρήματα που διαθέτετε για αυτόν τον σκοπό. Ο Ζυγός θα φιγουράρει δίπλα σας πολύ σίγουρος και δεν θα έχει σκαμπανεβάσματα όπως παλιά.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα