Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/3;

Αισθηματικά, θα σας ξαφνιάσουν τόσο ζήλιες και εκδικητικές ενέργειες, όσο και κεραυνοβόλοι έρωτες και τολμηρές σεξουαλικές περιπτύξεις!

~Σελήνη στον Καρκίνο – Σελήνη στο Λιοντάρι~

Εκθαμβωτικά όμορφα! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Καρκίνο να σας θυμίζει μια σειρά από ενασχολήσεις που χρειάζεται να γίνουν με ζήλο, μεράκι και φροντίδα. Γύρω στις εννέα παρά δέκα το πρωί εισέρχεται στο ζώδιο που εκπροσωπεί την αισθηματική ζωή και τις ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες, δημιουργώντας συναισθήματα χαράς και ευτυχίας.

Άρης

σε σύνοδο με τον Ουρανό~

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό προοιωνίζει νευρικές κινήσεις και εντάσεις που ίσως αποτελέσουν αιτία για κοψίματα, τραύματα, ατυχήματα, πτώσεις και χειρουργικές επεμβάσεις. Απρόσμενα προβλήματα ίσως παρουσιάσουν ηλεκτρικές συσκευές, μηχανές και κινητήρες, ενώ συμβάντα ή άτομα που σχετίζονται με αγωνίσματα, διαγωνισμούς, πάλες και παρορμητικές, εκρηκτικές ή θυμώδεις αντιδράσεις θα προκαλέσουν. Αισθηματικά, θα σας ξαφνιάσουν τόσο ζήλιες και εκδικητικές ενέργειες, όσο και κεραυνοβόλοι έρωτες και τολμηρές σεξουαλικές περιπτύξεις.

~Αφροδίτη στον Κριό~

Στα κόκκινα! Η Θεά της Ομορφιάς επισκέπτεται το ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει έως τις 15 Απριλίου. Πρώιμες σχέσεις, βιαστικοί γάμοι, φλογεροί έρωτες, αισθηματικές εντάσεις όπως και ανταγωνισμοί και συνεταιριστικές κόντρες θα είναι στα φόρτε τους. Οι αποχρώσεις του κόκκινου θα κυριαρχήσουν παντού από το κραγιόν, το βερνίκι των νυχιών και το ντύσιμο σας μέχρι τα σεντόνια, τα τραπεζομάντηλα και τις κουρτίνες σας!

Κριοί, Τοξότες και Λέοντες θα πάρετε μεγάλες χαρές τόσο στον έρωτα όσο και στις σχέσεις σας.

Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι θα ευχαριστηθείτε μετακινήσεις, επαφές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Να έχετε μια υπέροχη, όμορφη και ηλιόλουστη μέρα!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Αναζητήσεις
22/3 ζωδιο
Τυχαία Θέματα