Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Χρονιά πολλά στη Δέσποινα, τη Μαρία, την Παναγιώτα και στους Μάριο και Παναγιώτη που γιορτάζουν. Αλλά και ευχές για όσες και όσους έχουν εναποθέσει πλέον τις ελπίδες τους στην Μεγαλόχαρη. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Ουρανός/Πλούτωνας= Ουρανός/Kronos= Μεσουράνημα/Poseidon= Ήλιος/Ουρανός= Hades/Zeus:

Φυσική ανάπτυξη που αρχίζει ξαφνικά. Το άτομο που αλλάζει ξαφνικά τι και πόσο θα τρώει. Δίαιτα. Για να εκφραστεί σκληρά. Δεσπότες. Ημέρες όπου υπάρχει θυμός και

ένταση. Εξοργισμένος από τις κυβερνητικές αποφάσεις. Ένα εμπνευσμένο μυαλό σε ένα αρμονικό σώμα. Ξαφνικά γεγονότα . Η ανακοπή καρδίας. Για να εμποδιστεί στην εργασία εξ αιτίας φυσικών ελαττωμάτων, της ασθένειας ή του ακρωτηριασμού. Το άτομο που υπόκειται στο μίσος, το οποίο απεχθάνεται. Αιθάλη – αναθυμιάσεις από πυρκαγιές.


Σήμερα, τα μηνύματα των ουρανών δεν είναι και τα καλύτερα, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν κι από εμάς,

Αντί λοιπόν να αφεθείτε σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε χειρότερα κάντε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Ασκείστε το δικαίωμα στη χαρά, στη διασκέδαση και την ευδαιμονία. Χοροί, τραγούδια, παραδοσιακά φαγητά και πανηγύρια θα αποτελέσουν μια ευκαιρία για να τραγουδήσετε παρέα τον ύμνο στη ζωή.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα τετραθέμελα του κόσμου τούτου: ψωμί, κρασί, φωτιά, γυναίκα» Νίκος Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Σπανουδάκης – Στρατιώτες γύρω από τη φωτιά

Keywords
Τυχαία Θέματα