Μια πνευματική προσέγγιση των άστρων

Με την αφορμή του Δεκαπενταύγουστου, διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο το κάθε ζώδιο βρίσκει την δύναμή του για να έρθει σε επαφή με την αλήθεια του και με την ψυχή του...

Την εορτή του Δεκαπενταύγουστου όλοι οι Έλληνες την έχουμε σαν σημαντικό σταθμό κάθε χρόνο. Ο Δεκαπενταύγουστος είναι χαραγμένος μέσα στο μυαλό μας και συνδυασμένος με οικογενειακές μνήμες και χαρές. Η Παναγία που γιορτάζει είναι η προστάτιδα της πατρίδας μας αλλά και των πιο πολλών ατόμων. Κυρίως των γυναικών που έχουν παιδιά ή που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά.

Αμέτρητα τα τάματα κάθε χρόνο από όλες τις μεριές της

Γης. Εκεί εναποθέτουμε την πίστη μας χιλιάδες άτομα για να γίνει το θαύμα που περιμένουμε και εκεί βρίσκουμε ανακούφιση και γιατρειά από τα προβλήματά μας και τα βάσανα. Είναι το μεγάλο παγκόσμιο αρχέτυπο που έχει μεγάλη δύναμη και ιερότητα για τις ψυχές μας και τις ζωές μας. Τα 6.000 ονόματα που έχει στολιστεί η Πλατυτέρα των Ουρανών μας δείχνει την μεγάλη πίστη που έχουμε στο πρόσωπο της. Ο καθένας γνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο με ποιο τρόπο θα επικοινωνήσει μαζί της και είναι αυτό που δίνει ελπίδα στον καθένα μας. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ύλη που κάποιοι διατείνονται ότι είμαστε και ψυχή και πνεύμα και είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε και να ελπίζουμε για να ιαθούμε όπως λέμε ψυχή και σώματι. Για αυτό λοιπόν καλό είναι να φροντίζουμε όλα μας τα σώματα δηλαδή το τριμερές κομμάτι (σώμα, νου και πνεύμα) πού έχουμε σαν άτομα για να είμαστε συμπαγείς και δυνατοί.

Τα 12 ζώδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας γιατί μας δείχνουν κάτω από ποια ψυχική ιδιότητα χρειάζεται να δουλέψουμε για την εξέλιξη μας. Καλό είναι να ενισχύουμε αυτές τις ιδιότητες γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έρθουμε σε επαφή με όλη μας την δύναμη. Πολλές φορές απομακρυνόμαστε από την ατομική μας αλήθεια και αυτό μας κάνει δυστυχείς. Σήμερα λόγω της μεγάλης εορτής θα παραθέσω για το κάθε ζώδιο τον τρόπο που θα βρίσκει την δύναμή του για να έρθει σε επαφή με την αλήθεια του και κατά συνέπεια με την ψυχή του.

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε άτομα γεννημένα για την αλήθεια. Για αυτό είστε επιφορτισμένοι να κάνετε πάντα το σωστό και να μην παρεκκλίνετε καθόλου μέσα σε ψέματα και ατιμίες. Επειδή είστε συνδυασμένοι πάντα με τα νέα ξεκινήματα, δεν μπορείτε να ζήσετε μέσα σε περιβάλλον που σας μπλοκάρει την δράση και δεν σας αφήνει να δείξετε τα ηγετικά σας προσόντα. Η ζωή σας πάντα χρειάζεται να έχει ένα ξεκάθαρο τοπίο, γι' αυτό πολλές φορές ξεκόβετε απότομα σχέσεις, συνεργασίες, δουλειές και καταστάσεις. Εκεί χρειάζεστε την εσωτερική σας ενόραση, γιατί είναι απαραίτητη σε εσάς για να μπορείτε να ξεχωρίζετε το σωστό από το λάθος. Καλό είναι να προσπαθήσετε να είσαστε συνεργατικοί και ευγενικοί και να υπολογίζετε και την γνώμη του άλλου καθώς και να μοιράζεστε, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε την δική σας χρυσή ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαστε εσείς που υλοποιείτε οποιαδήποτε ιδέα ξεκινήσει. Είσαστε οι μπουλντόζες που σαρώνουν

Keywords
Τυχαία Θέματα