Η Αφροδίτη στον Λέοντα από 6/9 έως 3/10: Πώς θα μας επηρεάσει;

Η θεατρικότητα στην έκφραση και η έμφαση στις κινήσεις μας, θα μοιάζει με δέσμες πυροτεχνημάτων, σε έναν εντυπωσιακό ουρανό.

Όταν ένας πλανήτης σαν την Αφροδίτη που έχει συνδέσει το όνομά του με εύηχες νοηματικά έννοιες, όπως χαρά, αγάπη, έρωτας, δημιουργία, άνεση, γονιμότητα, συντροφικότητα, τρυφερότητα αρμονία και άλλα συναφή, τότε η παραμονή της στο ζώδιο του Λέοντα μετατρέπεται σε θεαματικό σενάριο, υποψήφιο για Όσκαρ.

Η

Αφροδίτη λοιπόν περνάει στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 στις 17:48 το απόγευμα και θα παραμείνει έως τις 3/10 στις 10:00 το πρωί.

Το διάστημα αυτό θα απολαύσουμε τις χάρες της, συνδυασμένες με τις ιδιότητες του ζωδίου που την φιλοξενεί, ενώ πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να ακτινοβολήσουν από αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, έχοντας όμως και τον κίνδυνο να ξεφύγουν και να παρεκτραπούν.

Όσοι έχουν πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα ή ανήκουν σε αυτό, οι μέρες αυτές θα είναι ξεχωριστές, ανάλογα με τη φύση των πλανητών στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Το σίγουρο είναι πως η θεατρικότητα στην έκφραση και η έμφαση στις κινήσεις μας, θα μοιάζει με δέσμες πυροτεχνημάτων, σε έναν εντυπωσιακό ουρανό.

Ας δούμε τι επιφυλάσσει το πέρασμά της στα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Φτερουγίζετε σαν ερωτευμένα καρτούν με την αδρεναλίνη να βάφει κόκκινο το φόντο των ημερών σας. Νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε, να ερωτοτροπήσετε και να διασκεδάσετε ξεβράζοντας στην ακτή, όλη την πίεση που έχετε υποστεί. Καινούργια ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις σας περιμένουν, ενώ η καλλιτεχνική σας πλευρά αναδύεται μαζί με την Αφροδισιακή της μορφή. Η θέση αυτή της Αφροδίτης σας αναζωογονεί, γεμίζοντάς σας ενέργεια και δημιουργικότητα. Ξεκινήστε ένα χόμπι και δραστηριοποιηθείτε προς πάσα κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να αλλάξετε τη διακόσμηση, τη διαρρύθμιση, ακόμα και το ίδιο το σπίτι σας. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στον Λέοντα, ανεβάζει την αισθητική και το γούστο σας στα ύψη, ψάχνοντας τρόπους έκφρασης και συγκεκριμένες αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Οι σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας αναθερμαίνονται, προσφέροντάς τους εκπλήξεις και συναρπαστικές προτάσεις. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου καταλαμβάνονται από δημιουργικό οίστρο, ενώ οι προσθήκες που αποφασίζετε, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε για άλλη μια φορά πως η θεά τύχη σας στοχεύει, δημιουργώντας συνθήκες αξιοζήλευτες. Το επικοινωνιακό σας ατού εκτοξεύεται και η έκφρασή σας μεταπείθει και γάιδαρο. Πολλές οι ευκαιρίες για συζητήσεις πάσης φύσεως, ενώ τα ταξίδια αναψυχής συνεχίζονται ακόμα, σε ένα παρατεταμένο καλοκαίρι. Οι συνεννοήσεις σας είναι ακριβείς και οι συμφωνίες σας σαφέστατες. Τώρα μπορείτε να θέσετε βάσεις για συναισθηματικές και οικονομικές απολαβές, καθώς τα συναπαντήματα της Αφροδίτης στον περίγυρο της αυλής σας, ευνοούν κάθε επιδίωξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντικαθιστάτε τα καβούρια στην τσέπη σας με ρόδια της εποχής, που σπάτε διαρκώς για να τις γεμίσετε χρήματα. Οι έγνοιες κα

Keywords
Τυχαία Θέματα