Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 9/12 έως 15/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα αναγκαστείτε να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να συντηρήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπιστεύεστε σε άλλους να διεκπεραιώσουν τις δικές σας υποχρεώσεις γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Αν υπάρξει κάποια παρεξήγηση, μην αρχίσετε τον πόλεμο γιατί θα έχει απώλειες και από πλευράς σας. Αν θέλετε να δηλώσετε κάποιες αντιρρήσεις στους ανωτέρους σας, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό

ξυπνούν τα ένστικτά σας και η λίμπιντό σας μπαίνει στα κόκκινα. Ωστόσο, ο Άρης από τον Αιγόκερω χαλάει τη συνταγή καθώς είτε θα είστε αναγκασμένοι να εστιάζεστε στη δουλειά είτε θα έχετε την τάση να εκτονώνετε νεύρα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα...

Προσέχετε για να έχετε: Καλό θα ήταν να μην παρασύρεστε σε αποφάσεις της στιγμής, ιδιαίτερα αν θελήσετε να διαλύσετε μια σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής που από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη, ευνοεί τα ταξίδια σας, ιδιαίτερα αν αυτά είναι για εμπορικούς λόγους, τις επαφές σας με το εξωτερικό, τις δουλειές που σχετίζονται με εξωτερικό, επιμόρφωση, συγγραφή καθώς επίσης και όσους σπουδάζουν.


ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα που έχουν ηρεμήσει αρκετά τα πνεύματα από τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή, φαίνεται ότι θα έχετε μια σχετικά ευχάριστη εβδομάδα, στην οποία μπορείτε να χαρείτε την εύνοια της Αφροδίτης στο Σκορπιό (ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο) καθώς επίσης και το δυναμισμό με τον οποίο σας οπλίζει ο Άρης από τον Αιγόκερω. Δώστε έμφαση στα αισθηματικά σας καθώς το δίδυμο του έρωτα (Αφροδίτη – Άρης) σας επιτρέπει να φλερτάρετε με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Οι δεσμευμένοι θα φτιάξετε ατμόσφαιρα και θα είστε πιο ευχαριστημένοι. Να θυμάστε, βεβαίως, ότι ο Κρόνος σας θέλει σοβαρούς σε θέματα σχέσεων.

Προσέχετε για να έχετε: Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες καθώς ο Κρόνος απαιτεί να οργανωθείτε, να συγκροτηθείτε, να αποδεχθείτε τα λάθη σας και να δουλέψετε σκληρά. Ωστόσο, αν φροντίσετε να ικανοποιήσετε τα αιτήματά του, οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες καθώς οι στόχοι σας θα ευοδωθούν.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από την Τρίτη, είναι ευνοϊκή για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, χρέη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη είναι ευεργετική για εσάς καθώς σε συνδυασμό με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα δοθεί έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες πιο ευχάριστες δημόσιες σχέσεις, να κλείσετε σημαντικά ραντεβού με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, να ανακτήσετε την επικοινωνία σας με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί, να υπογράψετε κάποια συμβόλαια.

Η Αφροδίτη που βρίσκ

Keywords
Αναζητήσεις
ta zodhia
Τυχαία Θέματα