Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 18/11 έως 24/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, δημόσιο, κληρονομικά. Παράλληλα, ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό, γεγονός που από τη μια μπορεί να εντείνει τα προβλήματα αλλά από την άλλη μπορεί και να αποβεί θετικός στην περίπτωση που θέλετε να ξεκαθαρίσετε και να κλείσετε κάποιες

οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης βρίσκεται από το Σάββατο στον Αιγόκερω, θέση από την οποία θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, το οποίο επηρεάζει το ζώδιό σας και, κυρίως, όσους έχετε γεννηθεί το Μάρτιο. Να προσέχετε τις κινήσεις σας στη δουλειά γιατί τώρα μπορεί να συμβούν τα γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σας, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από την Πέμπτη θα ανεβάσει το ηθικό σας αν και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα χρήζει προσοχής καθώς μπορεί να σας βάλει σε ένα κόσμο ονειρικό. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί πολύ δημιουργικό αν είστε σε θέση να τραβήξετε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας.


ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Σκορπιό και ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο δημιουργούν ένα βαρύ κλίμα στις σχέσεις σας. Αν κάποια σχέση σας τελειώσει αυτή την περίοδο, το πιο πιθανό είναι ότι αργότερα θα νιώθετε ότι δόθηκε ένα λυτρωτικό τέλος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα ή παρεξηγήσεις που θα σας φέρουν σε ρήξη με τους συνεργάτες σας. Κρατήστε μία πολύ συντηρητική στάση στη δουλειά. Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο Σκορπιό βρίσκεται ο Κρόνος του οποίου το αίτημα είναι να γίνετε οι παρατηρητές των σχέσεών σας και να οριοθετηθείτε σε σχέση με αυτές, έχετε ένα λόγο παραπάνω για να εστιαστείτε σε οτιδήποτε ή μάλλον σε οποιοδήποτε σας καθρεπτίζει. Ευτυχώς από την Πέμπτη στο ίδιο περιβάλλον θα βρίσκεται η Αφροδίτη, η οποία θα σας αμβλύνει τις εντάσεις και, μέρα με τη μέρα, θα σας βοηθάει να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια αυτή την εβδομάδα. Επίσης, μπορεί τώρα να υπάρξει κάποια ταλαιπωρία στα ραντεβού σας.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείεται να βρείτε κάποιες λύσεις στον οικονομικό τομέα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου, Ερμής, είναι ανάδρομος στο Σκορπιό ενώ στο ίδιο ζώδιο έγινε η ηλιακή έκλειψη την προηγούμενη εβδομάδα. Το συγκεκριμένο περιβάλλον συνδέεται με τη δουλειά σας, γι αυτό θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τα βεβαρημένα ωράρια και τις εντάσεις. Παράλληλα, θα πρέπει να περιφρουρείτε την υγεία σας γιατί θα χάνετε πολλή ενέργεια και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αναπληρώσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Μην ξεχνάτε ότι η επικείμ

Keywords
Τυχαία Θέματα