Καρμικές σχέσεις - Μέρος Β΄

Σε ταλαιπωρούν ή ομορφαίνουν και αλλάζουν την ζωή σου; Διάβασε ένα χιουμοριστικό κείμενο για το τι θα μπορούσε να σου συμβεί, ανάλογα με το ζώδιο που «είναι στο κάρμα σου» να γνωρίσεις...


Ο νόμος του ΚΑΡΜΑ ή του ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΟΤΟΣ όπως λεγόταν στην Αρχαία Ελλάδα, στηρίζεται στην ανταπόδοση και στην λήψη μαθημάτων που είναι απαραίτητα για την εξέλιξή σου. Επειδή όμως δεν έχεις διάθεση να αλλάξεις γιατί δεν ξέρεις τι σου χρειάζεται για αυτό με έναν τρόπο

το σύμπαν σε αναγκάζει να ακολουθήσεις το «μοιραίο» που είναι κάτι που δεν μπορείς να του αντισταθείς ή να του αλλάξεις την πορεία.

Συνήθως σου παρουσιάζεται στην ζωή σου σαν μοιραίο γεγονός με την μορφή ενός συντρόφου, γονιού του παιδιού σου, της φίλη σου, της αδελφής σου ή του αδελφού σου, του εργοδότη σου ή του υπαλλήλου σου. Επίσης, σου παρουσιάζεται σαν μια κατάσταση που αντιστοιχεί στο μάθημα που είναι να πάρεις και τελικά αυτό που θέλεις να αποφύγεις συμβαίνει, θέλεις-δε θέλεις.

Το ιδανικότερο και το πιο γλυκό μάθημα είναι να γίνει μέσα από τον αγαπημένο σου, ο οποίος θα σε βάλει σε αυτήν την κατάσταση χωρίς καν να το καταλάβεις. Για αυτό τον λόγο υπάρχει ο έρωτας στο σύμπαν. Ξεχρεώνεις το κάρμα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχρόνως γίνεσαι αρωγός για την βελτίωση όλων των σχέσεων σου.

Διάβασε το παρακάτω χιουμοριστικό κείμενο με μεγάλη προσοχή και θα πάρεις το μάθημα σου, βλέποντας την μοναδικότητα της αγάπης.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι όμορφη και το ξέρεις. Η αισθητική, η αρμονία, οι σικ τρόποι, και η κομψότητα είναι η σφραγίδα σου. Τις πιο πολλές φορές μπαλαντζάρεις για να αποφασίσεις αλλά πάντα υπάρχει μια φίλη έτοιμη να σε στηρίξει. Η συντροφικότητα για σένα είναι το ιδανικό και με τρείς καλές κουβέντες η διάθεση σου αλλάζει. Σε έχουν καλέσει σε μια έκθεση ζωγραφικής, η τέχνη πάντα σου άρεσε και σε ενδιέφερε. Σου συστήνουν τον ζωγράφο που είναι συγχρόνως και ηθοποιός αλλά και παίζει μουσική σε μικρά μπαράκια το Σαββατοκύριακο. Τα μαλλιά του ατίθασα και το ντύσιμό του ατημέλητο αλλά κομψό νοιώθεις ότι μόλις σε έχει κτυπήσει ο έρωτας με ένα ΙΧΘΥ. Η ζωή αλλάζει και μπαίνεις στο παραμύθι με το πρίγκηπα του παραμυθιού. Το τραγούδι, η ποίηση, η τέχνη είναι τώρα σε πρώτη σειρά στην ζωή σου. Η ζωή είναι σκέτο χρώμα και οι άνθρωποι μόνο αγάπη μπορεί να σου δώσουν λές συνέχεια στον εαυτό σου. Ξέρεις ότι έχεις βρει την πηγή της ζωής σου αλλά και συγχρόνως η έντονη ενασχόληση με αυτή σε διαλύει γιατί δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τα βαρετά και πεζά γήινα θέματα αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς είναι μοιραίο λες μέσα σου και δεν θέλεις να το αποφύγεις με τίποτα. Τώρα νοιώθεις πιο πλούσια συναισθηματικά και στηρίζεσαι περισσότερο στον εαυτόν σου. Οι κολακείες δεν σου απαραίτητες ξέρεις πραγματικά ποια είσαι.

Είσαι στο σούπερ μάρκετ έχεις πάει και πάλι να κάνεις τα βαρετά ψώνια για το φαγητό σου. Πολύ θα ήθελες ένα ρομπότ να σου κάνει όλες τις δουλειές. Αναρωτιέσαι γιατί δεν παίρνεις χαρά, όταν ψωνίζεις τρόφιμα. Ακούς μια βαθιά φωνή δίπλα σου κα

Keywords
Αναζητήσεις
ο νομος του αντιπεπονθοτος, νόμος του αντιπεπονθότος
Τυχαία Θέματα