Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 19/8 έως 25/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος των διακοπών αυξάνονται οι πιθανότητες να μπείτε δυναμικά στον αγώνα για τη δουλειά αλλά πρέπει να είστε συνετοί και μεθοδικοί. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής από το Λέοντα με τον Ουρανό και το Δία καθώς επίσης και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη στην αρχή της εβδομάδας, εγείρουν τις πιο δημιουργικές σας πλευρές και σας επιτρέπουν να σκεφτείτε και να βάλετε σε εφαρμογή πρωτοποριακές ιδέες.

Η είσοδος του Ηλίου στην Παρθένο το απόγευμα της Τετάρτης δίνει το

σύνθημα για περισσότερη δουλειά ενώ το απόγευμα της Πέμπτης ο Άρης που περνάει στο Σκορπιό ανοίγει το πεδίο δράσης για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις με εφορία, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και κληρονομιές.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας αποδυναμώσει ενεργειακά, ιδιαίτερα τα Κριάρια που έχετε γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα είναι θετική και δεν αποκλείεται να βρεθεί το κατάλληλο άτομο στη σωστή χρονική συγκυρία που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ηλίου στην Παρθένο από το απόγευμα της Τετάρτης, ανοίγει τους ορίζοντές σας. Θα είστε πιο δημιουργικοί, θα νιώθετε πιο δυνατοί ψυχικά και, γενικά, αρχίζει μια περίοδος στην οποία θα ακτινοβολείτε περισσότερο με αποτέλεσμα να κερδίζετε στις εντυπώσεις. Παράλληλα, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σας δίνεται η ευκαιρία να προγραμματίσετε σημαντικά ραντεβού και να διαφημίσετε τα προσόντα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης το απόγευμα της Πέμπτης μπαίνει στο Σκορπιό, θέση από την οποία θα σας ζορίσει καθώς θα αναδείξει τα κακώς κείμενα των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών. Δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, θα ήταν καλό να λάβετε τα μηνύματα, ιδιαίτερα αν πρέπει να αναθεωρήσετε άτομα και καταστάσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν μια καλή προετοιμασία για τον Κρόνο που από τον Οκτώβριο θα βρίσκεται στο Σκορπιό.

Κρατάμε το καλό: Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και το Δία καθώς επίσης και του Ήλιου με τον Άρη στην αρχή της εβδομάδας, προσφέρονται για να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν εκκρεμότητες από κληρονομιές. Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να νομιμοποιήσετε το σπίτι σας ή για να προβείτε σε κάποια αγοραπωλησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι θετικές όψεις του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό και το Δία καθώς επίσης και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη στην αρχή της εβδομάδας, είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρον καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, σημαντικά ραντεβού, συζητήσεις, να προβάλλετε τα προσόντα σας και να υλοποιήσετε καινούργιες ιδέες. Εξ' άλλου, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι πιθανό να σας φέρει μεγάλη εύνοια σε θέμ

Keywords
Τυχαία Θέματα