Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 18 έως 21 Αυγούστου

Δύο είναι οι κύριες όψεις που σχηματίζονται στους ουρανούς αυτές τις ημέρες και είναι από αυτές που... αντιπαθούν οι θιασώτες της τάξης σε οποιαδήποτε μορφή της.

Το παιχνίδι των αντιθέσεων

Δύο είναι οι κύριες όψεις που σχηματίζονται στους ουρανούς αυτές τις ημέρες και είναι από αυτές που... αντιπαθούν οι θιασώτες της τάξης σε οποιαδήποτε μορφή της.

Και επειδή δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια μπροστά στις προκλήσεις, το κλίμα που διαμορφώνεται είναι «ελαφρώς» πολεμικό ή τουλάχιστον... ζωηρό!

Κατ' αρχάς το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να φρεσκάρει

την καθημερινότητα μας με αλλαγές και απρόοπτα, στην πλειοψηφία τους ευχάριστα, αν κρίνουμε από τον «αρμονικό» χαρακτήρα της όψης. Αλλά με τον Ουρανό ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος. Κι αυτό γιατί ο... Mister Alien του ζωδιακού, παίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι «εσείς εκεί, εγώ απέναντι» μπορεί να γίνει μέγας προβοκάτορας, έτσι... χωρίς πρόγραμμα. Αυτός εξ άλλου είναι και ο λόγος που οι πιο συντηρητικοί χαρακτήρες που βγάζουν σπυριά όταν κάποιος τους χαλάει το πρόγραμμα, ποτέ δεν κατάφεραν να συμπαθήσουν αυτόν τον τύπο, που αρέσκεται στο να καταπατά τις «κόκκινες γραμμές» τους και να διακωμωδεί τις αξίες τους.

Ας μην απορήσουμε λοιπόν αν κάποια ψυχή εντελώς ξαφνικά και απρόκλητα μας κάνει μαλλιά κουβάρια. Για όσες και όσους... δεν ξέρουν, οι αντιδράσεις των απανταχού «Ουράνιων» είναι γενικά «αιρετικές». Στις γιορτές αίφνης, που όλοι είναι μέσα στην καλή χαρά, εκείνοι αρέσκονται να «την σπάνε» στους υπόλοιπους, ενώ πράττουν ανάλογα σε κάθε ομονοούσα συντροφιά. Συνήθως όλα ξεκινάνε με λεκτικούς ακροβατισμούς, που είναι εύκολο να παρεξηγηθούν από τους πιο «καθώς πρέπει».

Αντίθετα, εκεί που κυβερνά το χάος και κανείς δεν ξέρει από που να φυλαχτεί, ένας Ουράνιος θα έρθει ως ισορροπιστής και ευφυής εισηγητής για να δώσει λύσεις και να καλμάρει τα πράγματα. Εκεί γίνεται «ο τρελός που τα 'χει τετρακόσια»!

Ακόμη είναι χαρακτηριστική η ευλαβική προτεραιότητα του στους «ξένους», την ίδια στιγμή που η συμπεριφορά του απέναντι σε δικούς του ανθρώπους, μπορεί να κινείται στα όρια της αχαριστίας. Το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό και δεν αναφέρομαι τόσο στα ερωτικά, όσο στις καθημερινές συναλλαγές.

Αυτή η τάση βέβαια, μπορεί να δημιουργεί προβλήματα ή αμηχανία στους «κολλητούς», από την άλλη όμως είναι άμεσα εκμεταλλεύσιμη. Αν δηλαδή θέλουμε να πούμε τον πόνο μας ή να ζητήσουμε μια χάρη, ας μην διστάσουμε να απευθυνθούμε σε κάποιον άγνωστο, που με τις... ευλογίες του Ουρανού μπορεί να ανταποκριθεί με ιδιαίτερη προθυμία. Μάλιστα, όσο πιο απρόσιτος ή βαρύθυμος είναι κάποιος υπό φυσιολογικές συνθήκες, τόσο καλύτερα μπορεί να είναι τα αποτελέσματα, όταν καλή ώρα «κυβερνά» ο Ουρανός.

Αντίστοιχα, αν απευθυνθούμε σε πρόσωπα που «οφείλουν» να μας ακούσουν, τότε το πιθανότερο είναι να... «φάμε πόρτα»!

Επιστρέφοντας στις πιο ήπιες εκδηλώσεις της όψης, πέρα από τα παράξενα και περίεργα που ενδέχεται να συμβούν, μπορούμε να σταθούμε περισσότερο στ

Keywords
Τυχαία Θέματα