Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 5/11 έως 9/11;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά και πορεύεστε με σιγουριά ότι έχετε επιλέξει το σωστό. Σίγουρα είστε σε πολύ καλό δρόμο και για μερικούς από εσάς μπορεί να είναι και η περίοδος που θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αλλά χρειάζεται να μην τραβάτε από τα μαλλιά ένα θέμα που δεν βγαίνει, γιατί θα κουραστείτε και εσείς αλλά και κουράσετε και τον άλλον. Είναι η περίοδος που όλα θα φανούν και θα βγουν στην επιφάνεια χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Η επιρροή ενός Σκορπιού είναι βαθιά και καταλυτική. Όσοι έχετε σκοπό να κολυμπήσετε στα βαθιά, τότε η σχέση μαζί του θα είναι μαγική. Όσοι όμως θέλετε κάτι το ανάλαφρο ένας Δίδυμος, ή ένας Ζυγός είναι ότι σας χρειάζεται να σας επαναφέρουν το κέφι και την χαρά στην ζωή. Ο Καρκίνος έχει δυσκολία προσαρμογής μαζί σας, αλλά στις 5/11 θα κάνει την παρουσία του αισθητή.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε επωμισθεί με παραπάνω υποχρεώσεις και αυτό σας δημιουργεί άγχος σε σχέση με την εικόνα σας. Από αυτό η προσωπική σας σχέση έχει εμπόδια, τα οποία τελικά τα βάζετε εσείς. Η επαφή με έναν Παρθένο αντί να σας βάζει μέσα σε ένα πρόγραμμα μπορεί να σας αποπροσανατολίζει. Το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένας Σκορπιός και ίσως μεγαλύτερο πρόσωπο από εσάς, μπορεί να καταλήξει σε κάτι πολύ σοβαρό. Μέσα στον εργασιακό χώρο γίνονται νέες ζυμώσεις μέσα από γνωριμίες με άτομα που μπορεί να μην είναι σταθεροί συνεργάτες στον χώρο της εργασίας σας, αλλά να προέρχονται από έξω. Αυτό και σας αγχώνει, επειδή δεν θέλετε να έχετε μπερδεμένα τα επαγγελματικά σας με την ερωτική σας ζωή, αλλά από την άλλη ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε. Επειδή εύκολα δεν εμπιστεύεστε, είναι ευκαιρία να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε πιο βαθιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγνωρίζεται η αξία σας και έχετε αρκετές κατακτήσεις αυτή την περίοδο. Η αξία σας βέβαια δεν έχει διαφοροποιηθεί από παλιά, αλλά έχουν διαφοροποιηθεί οι συνθήκες που θα σας φέρουν και πάλι στο προσκήνιο. Γενικά τολμήστε να κάνετε εξομολογήσεις, ανοίγματα και πάνω από όλα να είστε με ανοικτά αυτιά στο πρόβλημα του άλλου. Μερικές φορές δείχνετε ότι ακούτε αλλά δεν συμμετέχετε, γιατί το μυαλό σας τρέχει αλλού. Σίγουρα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είσαστε περισσότερο δραστηριοποιημένοι και σαν να σας έχει κτυπήσει ένας κεραυνός και θέλετε να τα λύσετε όλα τώρα εδώ και επί τόπου. Καλό είναι να γίνετε λιγότερο βιαστικοί για να προλάβετε λάθη που μετά δεν θα μπορούν να αναιρεθούν. Επειδή αυτές τις ημέρες το περίφημο μυαλό σας μπορεί να είναι λίγο χαοτικό, χρειάζεται να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να είσαστε συγκεντρωμένοι ακόμα και στα θέλω των άλλων. Η τύχη του έρωτα είναι με το μέρος σας και κυρίως από 6.11 έως 7.11 όπου εκεί θα μπορεί να υπάρχει ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για να είσαστε σε καλή ψυχολογία χρειάζεται να είστε πολύ διπλωμάτες και έτοιμοι να κάνετε μεγάλες υποχωρήσεις, αλλάζοντας την γκρινιάρικη ή απαιτητική συμπεριφορά. Κυρίως

Keywords
Τυχαία Θέματα