Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 3/9 έως και 7/9

ΚΡΙΟΣ

Έχετε καλμάρει και προτιμάτε να δείχνετε την ευαισθησία σας παρά τον αυθορμητισμό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να έχετε σταματήσει να λέτε αλήθειες όπως σας αρέσει να δικαιολογείτε μέσα σας την τάση σας για λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Μια νέα δραστηριότητα μπορεί να σας απασχολήσει. Η σχέση με ένα Ζυγό περνάει από αναβάθμιση και χρειάζεται να είστε πολύ διπλωμάτες για να διαχειριστείτε κάποια θέματα μαζί του. Ένας Παρθένος μέσα στον εργασιακό σας χώρο σας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Είστε σε φάση που περνάτε όμορφα και έχετε ηρεμήσει. Από την άλλη, επειδή παρουσιάζετε και κατά κάποιο τρόπο ένα κομμάτι του κρυμμένου σας εαυτού, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που να εκφράζει το άλλο σας μισό αλλά με ένα πολύ περίεργο και ίσως εκρηκτικό τρόπο. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα απολαύσουν την τρυφερότητα ενός Καρκίνου. Μπορεί ακόμα να πάρετε και απόφαση για οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεται να βάλετε τη λογική σας για να διατηρήσετε τη σχέση σας. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη και κυρίως με έναν Παρθένο που χρειάζεται άμεσα την επαφή μαζί σας. Η δυναμικότητα που θα δείξετε θα σας βγάλει από ορισμένα αδιέξοδα που δεν χρειάζονται αυτή την στιγμή να διατηρούνται. Η στενή σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί μερικές φορές να σας πληγώνει γιατί δεν καταλαβαίνετε απόλυτα τον συναισθηματικό του κόσμο αλλά σας δημιουργεί μια έντονη κατάσταση μέσα σας και σας κάνει να νοιώθετε ότι ζείτε έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να είστε κάπως εκρηκτικοί και ίσως και καταπιεστικοί. Αυτό δε βοηθάει την σχέση σας με Κριό, Ζυγό και Αιγόκερω. Κυρίως οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες, καλό είναι να απολαύσετε την δύναμη της Αφροδίτης που είναι ακόμα στο ζώδιό σας και σας δίνει τα τελευταία δώρα της. Μην μειώνετε την ενέργειά της με καβγάδες, εντάσεις και αποστάσεις. Για να πάρουμε το καλό μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε υπέρβαση. Επειδή νοιώθετε ότι το πάθος σας κάνει να βγάζετε τα συναισθήματά σας, ένας Σκορπιός μπορεί άνετα να σας καλύψει.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καθοριστική για σας, αφού στις 7/9 η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας και θα σας φέρει τις πολυπόθητες αλλαγές. Οπότε καλό είναι να είστε περισσότερο υπομονετικοί και λιγότερο απαιτητικοί με μια σχέση που δεν πηγαίνει καλά γιατί μετά θα δικαιωθείτε. Επειδή σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας, μπορεί να στραφείτε αρκετά εκεί και να μιλάτε όλη την ημέρα για αυτά και ίσως το άτομο που είναι μαζί σας να βαρεθεί υπερβολικά. Εσείς είστε ρομαντικοί γι' αυτό καλό είναι να μην χαθείτε μέσα στα γρανάζια των χρημάτων. Όλα βέβαια είναι αναγκαία αλλά κρατήστε δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοιώθετε καλά γιατί εσείς χωρίς λογική δεν πάτε πουθενά. Και τώρα, σε μια πιθανή κρίση με το άτομο που είστε μαζί, επικρατεί η λογική, οπότε κάποια λάθη απ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr