Τι θα φέρει η Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στα ζώδια; Μέρος Α

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 15/5 έως τις 26/6. Αντιπροσωπεύει την αγάπη, την αίσθηση αξιών και τις κοινωνικές τάσεις. Δείχνει τον τρόπο που ο καθένας από εμάς είναι σε θέση να δίνει και να παίρνει, ισορροπημένα ή μη, αρμονικά ή δυσαρμονικά κι αν έχει την ικανότητα να συνεργάζεται με τους άλλους.

Όταν η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων βλέπουμε μια τάση των ατόμων να γνωρίσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, μια αύξηση των δημοσίων σχέσεων αλλά

σε ένα ρηχό και επιφανειακό επίπεδο. Σε μερικές περιπτώσεις, ανάλογα με το άτομο που διαχειρίζεται αυτή την ενέργεια, μπορεί να υπάρχει έλλειψη αρχών και ηθικών αξιών.

Γενικά, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πολύ κοινωνική και θέλει συνέχεια να μαθαίνει νέα πράγματα. Το δύσκολο είναι ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθεί για μεγάλο διάστημα σε μια σχέση γιατί δεν εμβαθύνει και ίσως στην πορεία εκδηλώσει απιστία.

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος σημαίνει ότι χρειάζεται το άτομο να δουλέψει παραπάνω σε όλα αυτά τα θέματα και, αν είναι δυνατόν, να στραφεί μέσα του για αυτές τις αξίες. Πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα και να δει τη ζωή με άλλο μάτι. Επειδή κάθε ανάδρομος πλανήτης σχετίζεται πάντα με τον καρμικό νόμο αυτό σημαίνει ότι με την ανάδρομη Αφροδίτη θα κριθεί ο καθένας ξεχωριστά για το τι έχει δώσει και τι έχει πάρει στα πλαίσια της συνεργασίας, της συντροφικότητας και της φιλίας.


ΚΡΙΟΣ

Θα επανέλθει η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο. Επίσης, θα συντονιστείτε με κάποια άτομα που μπορεί να είναι και συγγενικά. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι που ήταν να γίνει στο παρελθόν και τώρα ξαναέρχονται οι κατάλληλες συνθήκες. Η τάση σας για νέες γνωριμίες μπορεί να ελαττωθεί από το κριτήριο που έχετε βάλει μέσα σας να κάνετε περισσότερο ποιοτικές επαφές και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Αυτό τουλάχιστον θα ισχύει μέχρι και τέλος Μαΐου γιατί μετά θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε με μέτρο αυτό το άνοιγμα των επικοινωνιών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια οικονομικά σας θέματα που τα είχατε ξεκινήσει από το παρελθόν τώρα επανέρχονται και θα καταλάβετε, αν οι συμφωνίες που είχατε κάνει, ήταν σωστές και αξιόλογες ή όχι. Σίγουρα όμως θα κληθείτε να τις λύσετε και κυρίως με άτομα που είναι καθημερινά στην ζωή σας και έχετε πρακτικά θέματα να δουλέψετε μαζί. Πάντως όσα έξοδα είναι να κάνετε, δεν θα τα αποφύγετε, απλά θα έχετε την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε περισσότερο. Υπάρχει περίπτωση μέσα στην προσωπική σας σχέση να εκδηλώσετε ζήλεια αλλά τουλάχιστον θα την φανερώσετε έγκαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνεται η δυνατότητα να καταλάβετε, αν έχετε λειτουργήσει μέχρι τώρα σωστά ή όχι στις σχέσεις σας, την κοινωνικότητά σας και γενικά τις επαφές σας. Μια παλιά σχέση μπορεί να επιστρέψει και να σας βάλει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή τον απολογισμό σας. Η

Keywords
Τυχαία Θέματα