Εκλείψεις Νοεμβρίου: Οι χρησμοί τους για την Ελλάδα

Τι σηματοδοτούν οι Εκλείψεις για την Ελλάδα;


«Και αν είναι ο λάκκος σου βαθύς, χρέος σου είναι με τα χέρια σου να σηκωθείς»

Αυτός ο στίχος του Κώστα Βάρναλη σκιαγραφεί τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα το μήνα Νοέμβριο υπό την επιρροή δύο εκλείψεων μιας Ηλιακής και μιας Σεληνιακής που λαμβάνουν χώρα στις 14 και στις 28 Νοεμβρίου αντίστοιχα με τη γεύση των οποίων θα κλείσει το 2012 και θα ανοίξει το 2013.

Με το ψήφισμα των μέτρων επί

της ουσίας ο κύβος ερρίφθη και έρχονται μέρες άλλες άσχημες και δύσκολες και άλλες ελπιδοφόρες και ανατρεπτικές.

Αρχικά, η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Νοεμβρίου προμηνύει παράλυση στο Δημόσιο -και όχι μόνο- τομέα και επιτήρηση από το κατά κάποιον τρόπο νέο αφεντικό εκ της αλλοδαπής πράγμα που σημαίνει πλήρη έλεγχο της Ελλάδας από τους ξένους. Συγχρόνως, η ψήφιση των νέων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής (Μνημόνιο 3), ομολογώ πως με τρομάζει διότι συν τοις άλλοις είναι εντός των ορίων επιρροής της εκλειπτικής περιόδου. Έτσι όπως δείχνουν οι Uranian εξισώσεις πέρα από την έκθεση της χώρας σε έναν κίνδυνο θα έχουμε δραστικές αλλαγές ενώ θα υπάρξει έντονη ενδοκοινοβουλευτική αντιπαράθεση και πολύ πιθανόν να υπάρξουν επιθέσεις με προσβολές και βιαιοπραγίες. Τα φλογερά λόγια και μα η επίκληση του ελληνικού φρονήματος θα φέρουν εκλογικό πυρετό και δημοσκοπική εκτίναξη όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων ενώ θα πληθαίνουν οι φωνές που θα ζητούν «εδώ και τώρα εκλογές».

Επιπλέον, φαίνεται πως σύντομα θα αποδειχθεί πως το Μνημόνιο 3 ήταν μια μεγάλη απάτη. Και όσοι ή όσες αντί να υπακούσουν στη φωνή της συνείδησης τους υποτάχθηκαν στην κομματική πειθαρχία, θα... θυμηθούν το mea culpa. Επιπροσθέτως οι νέοι φόροι και η φορολόγηση τόσο των ακινήτων όσο και της γης θα έρθουν να δέσουν με την πλήρη απαξίωση του δημοσίου τομέα γεγονός που θα ενισχύσουν και οι μαζικές απολύσεις.

Σύμφωνα με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος υποδεικνύεται μια περίοδος όπου ο λαός θα υποφέρει αλλά θα αντέχει ενώ θα υπάρξουν έντονες κυβερνητικές διαβουλεύσεις προς τα κόμματα και τα συνδικάτα προκειμένου να νερώσουν το κρασί τους. Ωστόσο παραφράζοντας μιας φράση από την ταινία «V for Vendetta», έχω να σας γράψω τούτο: «Remember, remember the last day of December» (αναλυτικότερα σε προσεχές άρθρο).

Όλα αυτά σε μια κυβέρνηση που θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει ότι έκανε «αυτά που έπρεπε» και θα έρχεται σε αντιδιαστολή με όλο το πολιτικό και όχι μόνο κόσμο. Η εύρεση εργασίας θα συνεχίσει να είναι από δύσκολή έως απίθανη, οι συνθήκες εργασίας θα θυμίζουν εικόνες έγχρωμων που δούλευαν κατά τον 17 αιώνα στο Τέννεση και τη Λουιζιάνα, ενώ ομαδικές αιτήσεις συνταξιοδοτήσεων θα δημιουργήσουν ένα επιπρόσθετο πρόβλημα στην κυβέρνηση. Κάποιοι εργοδότες δεν θα πληρώνουν, άλλοι θα καθυστερούν να πληρώσουν και άλλοι θα λένε «δεν πληρώνω, παρέχω φαί και στέγη δέχεσαι;»




Από την άλλη, η Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 28 Νοεμβρίου παρά το γεγονός ότι είναι Σεληνιακή με προβληματίζει περισσ

Keywords
Τυχαία Θέματα