Αν έχετε πρόβλημα επικοινωνίας και κοινωνικής μοναξιάς, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαζιήλ

Το ποιο σημαντικό λάθος που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι και τελικά το πληρώνουμε χρυσό είναι ότι στην κοινωνική ζωή μας μπορεί να γελαστούμε από την κρίση μας.

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.


Ο Adler o γνωστός ψυχολόγος πίστευε ότι η ευτυχία του ανθρώπου σχετίζεται απόλυτα με τις επιτυχημένες κοινωνικές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους γύρω του. Για αυτό προέτρεπε μέσα από την θεωρία του να κάνουν οι άνθρωποι συνέχεια σχέσεις και να έχουν ένα κοινωνικό περίγυρο γύρω τους, ώστε να υπάρχει αλληλοβοήθεια. Η ανθρωπογνωσία που είναι ένα

σημαντικό έργο του Adler σε βοηθάει, ώστε να καταλάβεις ότι, αν εξελιχτείς και μπορείς και συνεργάζεσαι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτόν σου γιατί με αυτόν τον τρόπο επιδιώκετε συνειδητά να οικοδομήσετε την ζωή σας. Οι άνθρωποι θα συνυπήρχαν πολύ καλύτερα, αν η ανθρωπογνωσία ήταν μεγαλύτερη γιατί ορισμένες ενοχλητικές μορφές της συμβίωσης θα εξοστρακίζονταν και τα πράγματα θα ήταν πιο απλά. Επειδή οι άνθρωποι στην ουσία δεν γνωρίζονται μεταξύ τους για αυτό είναι έτοιμοι να εξαπατηθούν από τις επιφανειακές εκδηλώσεις και να πέσουν θύματα της υποκρισίας των άλλων. Το ποιο σημαντικό λάθος που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι και τελικά το πληρώνουμε χρυσό είναι ότι στην κοινωνική ζωή μας μπορεί να γελαστούμε από την κρίση μας.

Ο Άγγελος Χαζιήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από την 1 έως 5 Μαΐου.

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που έχει γενναιοδωρία»



Όσοι έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις παρακάτω ιδιότητες:

Είστε φιλικοί, συνεργάσιμοι και πάντα αναζητάτε την αλληλοβοήθεια και την ειρηνική συνύπαρξη. Πάντα συγχωρείτε εύκολα και είστε πολύ ευσπλαχνικοί με τους άλλους. Συνήθως, χαρίζετε την βοήθειά σας, χωρίς αντάλλαγμα. Το πρόσωπο του Θεού επιτρέπει σε εσάς να αγαπάτε, να συγχωρείτε με ευκολία και το ποιο σημαντικό να συναισθάνεστε από κοινού τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει ξεχωριστούς και ιδιαίτερους. Επειδή πάντα συμπαραστέκεστε στους άλλους που έχουν ανάγκη, αν θέλετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον Άγγελο αυτό για να βοηθήσει περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους ή αυτούς που θέλετε να στηρίξετε εσείς προσωπικά. Αν ξεφύγετε και δεν δουλεύετε πάνω στο πλάνο με το οποίο εσείς έχετε έρθει σαν ψυχές θα σας βασανίζει η έλλειψη επικοινωνίας ή μπορεί να περιμένετε ανταλλάγματα ή να εξαπατάτε τους άλλους ότι θα κάνετε για αυτούς κάτι και να μην το κάνετε. Πιθανό μίσος και εχθρότητα ακόμα και με πολύ συγγενικά σας πρόσωπα. Όσοι ασχολείστε με δουλειές που έχουν να κάνουν με ψυχολογία, κοινωνικοί λειτουργοί ή σύμβουλοι, μπορείτε να επικαλείστε αυτόν τον Άγγελο. Επίσης, αν κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα και θέλετε να βοηθήσετε.

Αγαπημένε μου Άγγελε, έχω ανάγκη να συγχωρώ τους άλλους γύρω μου γιατί παράλληλα θα συγχωρώ και τον εαυτόν μου. Θέλω να φωτίζω την ανθρωπότητα και τα αδέλφια μου με πράξεις γενναιοδωρίας. Θέλω να είσαι δίπλα μου και ενεργο

Keywords
Τυχαία Θέματα