Robert Pattinson – Ο ακούραστος και ευνοημένος πρωταγωνιστής

Στα 26 του χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί σαν ένας από τους καλύτερους και πιο περιζήτητους ηθοποιούς. Ακόμα και αν στο πρώτο κάποιοι θα διαφωνήσουν, για το δεύτερο δεν υπάρχει αμφιβολία.

Αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του σκηνοθέτη David Cronenberg, που έχει τίτλο «Cosmopolis» ενώ ετοιμάζει και την επόμενη με τίτλο «Mission: Blacklist» με θέμα την αληθινή ιστορία του ανακριτή του στρατού Eric

Maddox, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη του Saddam Hussein. Επιπλέον θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Rover» του David Michod υποδυόμενος έναν κλέφτη.

Με πρώτη του εμφάνιση στην ταινία Vanity fair το 2004, συνέχισε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Cedric Diggory στις ταινίες του Harry Potter, ακολουθώντας η σειρά ταινιών «Twilight», στις οποίες εμφανίζεται ως ερωτευμένος βρικόλακας, καθιερώνοντας πλέον τη φήμη του.

Η μία ταινία λοιπόν μετά την άλλη για τον πολυτάλαντο Pattinson, που ξεκίνησε ως μοντέλο στα 12 χρόνια του αλλά το παιδικό του πρόσωπο έπαψε να πουλάει, τελειώνοντας άδοξα αυτή την καριέρα. Παίζει κιθάρα και πιάνο, συνθέτοντας και δική του μουσική, ενώ εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής στο soundtrack του Twilight με 2 κομμάτια που το ένα έγραψε ο ίδιος.

Όπως δηλώνει, η μουσική είναι το εφεδρικό του σχέδιο αν η υποκριτική αποτύχει.

Η τύχη όμως είναι με το μέρος του ακόμα κι αν ένας Ταύρος σαν αυτόν, δεν επαφίεται στους δελεασμούς της.

Ο διάσημος ηθοποιός γεννήθηκε στις 13/5/1986 στο Λονδίνο στις 8.32 το πρωί και έχει ωροσκόπο και Σελήνη στον Καρκίνο.

Η τύχη που προανέφερα υψώνεται επιβλητικά από τον Δία στο μεσουράνημα σε τρίγωνο με την Σελήνη, κυβερνήτη του ωροσκόπου. Επιπλέον η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που κυβερνά το μεσουράνημα τονίζει την καλλιτεχνική του φύση, αλλά και τις ρομαντικές και εμπνευσμένες εκφάνσεις του.

Ο τονισμένος άξονας 6ου – 12ου οίκων με κυβερνήτες τους Δία και Ερμή αντίστοιχα σε φιλική θέση μεταξύ τους, προσφέρουν τη μία δουλειά μετά την άλλη, τις οποίες το εξάγωνο του ιδανικού Άρη στον Αιγόκερω με τον Δία, αξιοποιεί άψογα προς όφελός του.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου του Αφροδίτη που κυβερνά τον 5ο οίκο της δημιουργίας και συγκυβερνά τον 11ο της κοινωνικής του προβολής, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον 6ο εργασιακό οίκο, γεγονός που τον κάνει να πειραματίζεται στους ρόλους του, οι οποίοι έχουν ακραίες ερμηνευτικές προεκτάσεις.

Ο Pattinson διαθέτει στην ηλιακή του επιστροφή μία α

Keywords
Τυχαία Θέματα