Star Stylist 16 Ιουνίου - Mανικιούρ και πεντικιούρ γρήγορα!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Μια ανάσα πριν τις εκλογές... πάρτε βαθιές εισπνοές και ετοιμαστείτε!

Για τα μαλλιά σας μια καλή ιδέα για την σημερινή ημέρα είναι το κούρεμα με μια μικρή διευκρίνιση, προτιμήστε να κουρευτείτε εσείς που έχετε πολλά μαλλιά. Τώρα όσον αφορά στο χτένισμά σας οι μπούκλες είναι μια καλή επιλογή.

Προσπαθήστε μόνο να μην φαίνεται το χτένισμα σας στημένο.

Για τα νύχια σας μανικιούρ και πεντικιούρ γρήγορα! Όσες δεν έχετε κάνει, ήρθε η στιγμή. Προτιμήστε ένα μανό που να έχει διάρκεια για να μην χρειάζεται να ασχολείστε μαζί τους συνέχεια.

Στο πρόσωπο σας όσες δεν κάνατε μάσκα και κούρα ομορφιάς, χθες μπορείτε να το κάνετε σήμερα. Μια πολύ καλή ιδέα είναι το γάλα για όσες έχουν ξηρή επιδερμίδα. Μετά από την μάσκα να βάζετε πάντα την ενυδατική σας κρέμα και ύστερα να κάνετε το μακιγιάζ σας. Αν βάλετε απλά λίγο μολύβι, λίγη μάσκαρα, λίγο ρουζ και lip-gloss θα είναι αρκετό. Αποφύγετε να βάλετε make up και πούδρα που θα κλείσουν τους πόρους του δέρματός σας και δεν θα μπορεί το πρόσωπο σας να αναπνεύσει.

Η συμβουλή της ημέρας: Ο καλύτερος τρόπος για να μην μπερδεύονται και να μην σπάνε τα μαλλιά σας είναι να τα χτενίζετε κάθε πρωί και βράδυ. Αυτό που τα βοηθάει στο χτένισμα, όταν είναι στεγνά, είναι το μετάξι.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας:Οι Ταυρίνες που θα κοιτάνε την δουλεία τους, οι Παρθένες που μπορεί να νευριάσουν και οι Καρκίνες που σκέφτονται να το ρίξουν έξω!

Keywords
Τυχαία Θέματα