Lunar Dance: Μέτρα για τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της εργασίας μας

Που θα μπορούσαμε να περιπλανηθούμε με το ταίρι μας ή τους φίλους μας;


Σάββατο Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Σκορπιό-Σελήνη στον Αιγόκερω






Σάββατο λοιπόν και η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω μας προικίζει με πειθαρχία και υπομονή. Θέλουμε να αισθανθούμε παραγωγικοί σε κάτι που έχει ουσία. Νομίζω πως και ο Ήλιος στον Σκορπιό συνάδει με τη διάθεση για να επιλέξουμε κάτι το δοκιμασμένο και αληθινό, παρά να πειραματιστούμε σε κάτι. Επειδή ο Αιγόκερως σχετίζεται με τον 10 οίκο στον χάρτη μας (οίκο καριέρας), θα

μπορούσε η μέρα να μας βρει να ξοδεύουμε τον χρόνο μας για την χάραξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου ή να κάνουμε μια συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες μας.

Καλή στιγμή επίσης για να κοιτάξουμε τη δυνατότητα επενδύσεων ή να μιλήσουμε με έναν σύμβουλο ή κάποιον που θα μας καθοδηγήσει. Από την άλλη, θέλω να σας υποσημειώσω ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε ένα πιο πειθαρχημένο και μελετημένο πλάνο γιατί η αναδρομή του Ερμή φέρνει ορισμένες δυσκολίες και καλό θα ήταν να αναλογιστούμε ορισμένες παραμέτρους που δεν είχαμε σκεφτεί ή φανταστεί.

Μπορεί ήδη να έχετε ακούσει για όλες τις χαώδεις καταστάσεις που φέρνουν την υπογραφή της ανάδρομης πορείας του Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας και ίσως να αναρωτιέστε γιατί; Επειδή τα πράγματα μπορεί να συμβούν... και όχι επειδή ο Ερμής είναι κακόβουλος. Θα συμβεί, επειδή δεν σκεπτόμαστε ή ενεργούμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουμε συνήθως. Η εστίαση της σκέψης γίνεται πιο βαθιά προς τα μέσα μας, σε πιο σημαντικά πράγματα. Με τον τρόπο αυτό, τα πράγματα ξεχνιούνται ή τα κάνουμε αφηρημένα.

Για το λόγο αυτό, τα κύρια θέματα που επηρεάζονται κατά τη διάρκεια περιόδων ανάδρομου Ερμή και καλό είναι να τα έχουμε υπόψη για την καλύτερη διεκπεραίωση της επαγγελματική μας ζωής είναι:

• Ώρες για επαγγελματικά ραντεβού

• Ρυθμίσεις και ημερομηνίες επαγγελματικών ταξιδιών

• Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές

• Συμβάσεις και άλλα έγγραφα

Φυσικά, οι απαιτήσεις του πελάτη, του εργοδότη και της αγοράς σίγουρα δε θα αποφευχθούν και σε καμία περίπτωση δεν συνιστώ διακοπή των εργασιών σας αλλά τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι έχετε σχεδιάσει κάθε τι, ξανά και ξανά προσεκτικά, ότι έχετε κάνει δόκιμες και επανέλεγχους, ότι έχετε τσεκάρει όλους τους κινδύνους και τα θέματα που θα σας πάνε πίσω και ότι έχετε προγραμματίσει κάθε απαιτούμενη συντήρηση πριν από τις περιόδους αναδρομής στα ηλεκτρονικά σας συστήματα.

Επίσης, ο Ερμής ανάδρομος προκαλεί συχνά προβλήματα με την επικοινωνία και τη λήψη σαφών μηνυμάτων. Σε μια σύσκεψη, θυμηθείτε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσουμε και ότι πρέπει να υπάρχει τεκμηρίωση για όσα λέγονται. Βεβαιωθείτε ότι λέγετε είναι σαφής, συνοπτικό και αναλυτικό.

Γενικότερα πάντως , καλό θα ήταν να έχετε κατά νου ότι μέχρι 27 Νοεμβρίου:

• Διάφορα σημαντικά meetings θα πρέπει να υπάρχουν εκ των προτέρων, στο ημερολόγι

Keywords
Τυχαία Θέματα