Donna Summer – Ο τελευταίος χορός της βασίλισσας

Γεννημένη στις 31/12/1948 στις 21.00 το βράδυ στη Βοστώνη, ο εντυπωσιακός της χάρτης αναδεικνύει το απύθμενο ταλέντο της, που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο

Έφυγε χθες άλλη μια υπέροχη φωνή και παρουσία που κέρδισε επάξια τον τίτλο «βασίλισσα της Disco» η Donna Summer.

Σφραγίζοντας την δεκαετία του 70' με τα τραγούδια της που ακόμα ξεσηκώνουν όλες τις γενιές, ξεκίνησε να τραγουδά γκόσπελ στη χορωδία της εκκλησίας της.

Το 1971 κυκλοφορεί τον πρώτο της δίσκο και από το 1975 διαπρέπει μαζί

με τον Ιταλό παραγωγό της Τζόρτζο Μορόντερ κάνοντας όλη την Αμερική και την Ευρώπη να σιγοψιθυρίζει το «Love to Love You Baby».

Το κορίτσι από τη Βοστώνη απλώνει τη φωνή της παντού και ξεσηκώνει εκατομμύρια κορμιά στους ρυθμούς του «Hot Stuff» και του εμπνευσμένου και απαράμιλλου «I Feel Love».

Η κίνηση και η ερμηνεία της γίνονταν προτροπή, που σε συνδυασμό με το είδος της μουσικής που τραγουδούσε, κατάφερνε να εξάπτει ξεχασμένες αισθήσεις.

Η Donna Summer με τα τραγούδια της, απελευθέρωνε όλα όσα δεν τολμούσαμε να εκφράσουμε με λόγια και πράξεις, μέσα από τον ρυθμό και την χορευτική δεινότητα.

Υπήρξε η πρώτη καλλιτέχνιδα που κατάφερε να έχει τρεις συνεχόμενους διπλούς δίσκους στην κορυφή του Billboard, ενώ ήταν και η πρώτη που κατάφερε να έχει τέσσερα singles στην κορυφή της Αμερικής μέσα σε διάστημα 13 μηνών.

Ο καρκίνος νίκησε και αυτήν, που στα 63 χρόνια της ετοίμαζε καινούργια δουλειά, που πιθανότατα θα προσέθετε άλλο ένα Grammy στην πλούσια συλλογή της.

Γεννημένη στις 31/12/1948 στις 21.00 το βράδυ στη Βοστώνη, ο εντυπωσιακός της χάρτης αναδεικνύει το απύθμενο ταλέντο της, που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Η γήινη φύση της την χαρακτήριζε ολοκληρωτικά, εφόσον ήταν Αιγόκερως με ωροσκόπο Παρθένο και Σελήνη στον Αιγόκερω, ενώ σηματοδοτεί και τη θηλυκότητα που περιέβαλε την ομορφιά της.

Επιπλέον ο υπερτονισμένος 5ος οίκος (χόμπι, δημιουργία, ταλέντα, παιδιά) φιλοξενεί πέντε σημαντικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Άρη και Δία).

Το γεγονός πως ο κυβερνήτης του 5ου οίκου και του ζωδίου της ο Κρόνος, βρίσκεται στον ωροσκόπο, σε τρίγωνο με τη σύνοδο Ήλιου – Δία πιστοποιεί πως επρόκειτο για μια γυναίκα που η επαγγελματική της αξιοπιστία, η ευσυνειδησία και η ευθύνη απέναντι στις φιλοδοξίες της, ήταν γιγάντιες. Ωστόσο στην καριέρα της είχε αρκετά προβλήματα στις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως αυτό της Barbra Streisand με την οποία τραγούδησε το αξέχαστο «Enough is Enough» αλλά και με τον Quincy Jones.

Απέκτησε 3 παιδιά ενώ δεν εκπροσώπησε στη ζωή της τον τίτλο της τεράστιας επιτυχίας της «Bad girl». Πώς θα μπορούσε άλλωστε εφόσον ο Ερμής κυβερνήτης του ωροσκόπου και του μεσουρανήματος στον 5ο οίκο σε σύνοδο με Άρη, την τροφοδοτούσε με μια αντίληψη στην οποία δεν χωρούσαν επιπολαιότητες και απερισκεψίες. Οι πρωτοβουλίες της ήταν απόλυτα συγχρονισμένες με τις ανάγκες της, που μέσα από το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα συμπορεύτηκαν με την τέχνη, χωρίς να αποτελεί απόδραση

Keywords
Τυχαία Θέματα